Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Fredag är städdag!

Vilket mest betyder att jag flyttar runt högarna lite i mitt arbetsrum och ofta så hittar jag någon bok som man inte tittat i på länge och så snöar man in på den, och så gick det åt skogen med den städningen...

.

Nån "film"fotograf kanske blir lite sugen?

http://blog.baquephoto.com/?p=1238
http://1pt4.com/blog/hexar-af-review/
http://www.youtube.com/watch?v=JL8Nd1_O_8w

Trevlig helg!

/Bernt

Inlagt 2012-10-26 14:58 | Läst 6691 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Håller mej till mina Nikon, men visst en AF-analogare i framtiden blir det säkert även om jag e lite mer sugen på G1an eller G2an (contax). Konican ser ut att fungera bra iaf: http://www.youtube.com/watch?v=Fde0phU5Dpo&feature=related

// Magnus
Svar från kreatören   2012-10-28 14:02
Jag kommer troligen att försöka sälja Konikan inom kort. Dom är roliga dom där japanerna med sina tester...
Låter bekant! Också detta med att flytta runt bland högarna. Min fru vill alltid att jag skall städa; egentligen menar hon att jag skall kasta bort saker (mest böcker, tidskrifter), men jag har just inget som jag har lust att slänga ...
- Hawk
Svar från kreatören   2012-10-28 13:58
...så är det för mig också Håkan!
Jag blir fascinerad av ditt sätt att ta bilder.
Första bilden tex... om jag skulle ta en bild på mina kreativa högar som bildas emellanåt skulle bilden aldrig bli så fin som din. Du kan det där med bildbehandling också...det är en kombination av det och dina kompositioner som gör det så himla bra =)
Trevlig helg.
/Lena
Svar från kreatören   2012-10-28 13:56
Tack Lena! Jag har ju numera massor av tid över och därför brukar jag offtast arbeta en hel del med mina bloggbilder i stället för att bara slänga upp dom obehandlade. Sen tycker jag det är hemskt kul också...
Det som väckte mitt intresse var inte Konican som jag tycker är ganska trist, men det är min syn på den kameran.
Det som väckte mitt intresse var boken "Hard Ground" som ligger på ditt bord, genast sökte jag mig ut på nätet och fick se en mycket fin och intressant bok af Michael Ò Brien, en fotograf som jag inte visste något om. Det är just sånt här som kan göra en blogg intressant, det finns något för var och en.

mvh
Morgan Larm
Svar från kreatören   2012-10-28 13:52
Du har så rätt, apparater är inte så intressanta däremot fotografer och deras böcker.
http://thephotobook.wordpress.com/