Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

I morgon blir det fest plus lite om skrivarbläck och om herr Bergs nya pdfbok.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

I dag har man fått hålla sig borta från köket då min fru lagat bla pajer och annat godis till hennes födelsedagsfest i morgon. Hon fyller inte jämt så det blir inget jättekalas, men barn med respektive och barnbarn kommer plus min svärfar och min systerdotter med familj. Så det kommer att bli lagom fullt i lägenheten, och säkert trevligt som vanligt.

Den här bilden är från en tidigare födelsedag, 1972.

 

Elvtusen kronor litern!

Häromdagen handlade jag bläck till min skrivare. Ett multipack med alla sex färger vilket min skrivare kräver. Min skrivare är ganska enkel Epson A4-skrivare och inte någon proffsmodell. Nu skriver jag inte ut så många fotografiska bilder på den utan jag använder den mest för att skriva ut korr på formgivningsarbeten som tex illustrationer, logotyper, visitkort, inbjudningar och sånt. Och till sånt fungerar den helt ok.

Nu har den några år på nacken så det börjar bli svårt att få tag på bläckpatroner på stan men på Mattonbutiken var dom snälla och beställde hem ett multipack till mig. Men jag fattar inte varför skrivarbläck måste kosta som det gör. Förpackningen innehåller 6 x 13 ml alltså 78 ml till ett pris på nästan 900.00 kronor vilket gör lite över 11.00 kr ml vilket i sin tur gör ett literpris på över 11.000.00 kr!!!

 

Eftermiddagens bok!

 

 

Dagens bok är Micke Bergs nya pdfbok som poppade upp i min mailbox i morse. Boken handlar om  en gata, några vänner och en tid i MickeBerg Land.

Jag gillar inte att läsa långa texter på skärm men ibland får man ge sig hän ändå. För att göra det lite lättare för mig brukar jag sätta på lite ordlös musik i bakrunden. I dag blev det Miles Davis Cool & Collected som passade bra både till herr Bergs texter och bilder.

Nu har jag ju läst herr Bergs blogg under en ganska lång tid så en del texter och bilder känns naturligtvis välbekanta, men ändå lite nya i den nya formen.

 

 

 

Och vill ni se bilderna lite större kan ni passa på och besöka hans utställning på Café Spuntino, Erstagatan 7, Södermalm, Stockholm från den 4 april.

Och vill ni träffa herr Berg så är det vernissage lördagen den 4 april 13-1600.

 

Erstagatan

PDF-bok 81 sidor

Micke Berg

 

Nu skall jag hälla upp en whiskey och fortsätta och läsa...

 

Trevlig helg!

/Bernt 

 

Inlagt 2009-03-27 17:37 | Läst 9834 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det lät ju som en toppenide!!! Whiskey!!!
Ha de bäst och hälsa!!
Häxan
Tar en kopp te i stället.
Och lite glass senare
Det borde vara lag på att del alltid skall anges litepris på alla bläckpatroner. Även om jag alltid tyckt att bläcket är skitdyrt så har jag aldrig riktigt tänkt hela vägen till ett literpris. Tack för upplysningen. Jag kommer hädanefter att nämna literpriset för alla som säljer patronerna.
11.000:- /l, det är 15-20 gånger dyrare än en bra whisky. (som jag nu tänker ta en liten en)
Hur får man tag i Mickes (pdf)bok?
Svar från kreatören 2009-03-28 09:41
Prova med att skicka herr Berg ett mail.