Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

I morgon kommer jag förhoppningsvis göra en del fotovänner på Twang glada!

 Vi börjar känna varandra litegrann UPS-budet och jag nu, fjärde gången sen nyår han levererar böcker till mig. Och alla gånger har han dykt upp strax efter klockan tretton.

När jag gjort klart min nya bok ”Femtio Bloggbilder” så beställde först bara ett testexemplar som när den kom var helt ok vad det gällde bilderna men dom hade gjort en liten miss i bindningen av pärmen. Men efter mejlkontakt med Blurb så fick jag ett nytt ex efter bara fem dagar och när jag fick det och såg att allt var bra så beställde jag ytterligare tre böcker till familjen. Sen när jag visat upp den på senaste Twang träffen och gjort lite ytterligare reklam för boken i bloggen fick jag ihop tolv beställningar. Och det var dom som levererades i dag klockan 13:10.

 .

Bonusbilder!

Som jag skrev tidigare så är det viktigt att man också förutom dom mer kreativa bilderna man tar/gör att även ta familjebilder som tidsdokument. Dom här Polaroiderna är från 1972 och då bodde vi i en liten tvåa i Sätraäng i Danderyd. Man hade Mah-Jong skjorta och utsvängda jeans och tam undulat som flög fritt i lägenheten.

 

/Bernt  

Inlagt 2012-02-21 15:51 | Läst 6618 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Böckerna ser fina ut
Vi ses i morgon! Face by face! ;)
/B
Ps, Häftig bild på den där hippie-pappan eller vad det nu är! :)
Svar från kreatören 2012-02-22 18:18
...och det gick ju bra. Vem var mannen som satt tillsamans med dig och Krille som jag talade med strax innan jag gick? Han som gilladen svärtan i mina bilder...
Har lagt in mötet i kalendern, så jag dyker nog upp
Svar från kreatören 2012-02-22 18:14
Hoppas du gillade min lilla bok Bengt. Jag har okänd betalare som jag trodde var en annan beställare, men det kanske är du. Vi får kolla upp det där...
begust 2012-02-22 18:39
Jag hade lagt in fel datum i överföringen
Har åtgärdat, du bör ha pengarna på ditt konto i morgon
Sitter i soffan nu med en stor kopp te och bläddrar
Kan du leverera i morgon så dyker jag upp..... :)
Kanske läser herr Meldert detta och levererad då också.......

OSA :)
Svar från kreatören 2012-02-22 18:28
Hej Peter...och jag hoppas att du gillade min lilla bok. Kanske dax att göra en egen snart?
Peter-L 2012-02-22 19:29
Absolut Bernt! Kollade mer när jag kom hem, och med glasögon kunde jag konstatera dina fina bilder.
En bok som är kul att ha!
Har klurat på en egen, men klurar på om jag har bilderna.... //Peter
Härliga bilder! Måste säga att även om man tycker att allting man ser i färgsättningsväg och klädstil kan kännas estetiskt hemskt så finns det ändå något väldigt tilltalande över hela stilen. Det finns däremot inte mycket stilmässigt jag saknar över 80-talet, det första årtionde jag upplevde, så det kanske hade varit likadant om varit född 1970 istället för tio år senare? Vad har förresten hänt med undulaterna? Har folk fortfarande undulat?
Jag har nog tänkt komma i dag till Twang och få din bok levererad rakt över disk ;). Jag hade själv liknande kläder på den tiden och dessutom hade vi också en tam undulat (Jakob) som gillade att sitta på mina glasögonskalmar ;).

/Torbjörn
Svar från kreatören 2012-02-22 18:36
Hej Torbjörn...och tack för att jag fick klämma lite på din Nex på Twang träffen.
Boken kom idag. Den blev ju jättebra, tack Bernt.
Hälsningar
Håkan
Svar från kreatören 2012-02-22 18:08
Och alla 10 som fick den på dagens Twang träff var också nöjda. Man kände sig som en höjdare när man fick sitta där och signera böckerna.

Jag hoppas att jag får tid att komma ner en vända till våren när värmen kommer tillbaka. Men vi har en hel del att göra med torpet också och lite beror också på Lillans arbetssituation.

halsar
Bernt (fotobokshanverkare)