Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Illustrator illustrationer...

Jag vet...det här är en fotobloggsida. Men det är också min privata bildsida så därför tycker jag att jag också kan visa lite av min andra bildverksamhet.
Jag är en Adobe människa sedan många år nu och arbetar nästan till 100% i deras programvaror Photoshop, Illustrator och InDesign.
Jag skaffade mig min första Mac på hösten 1987 och mycket just för två program som jag läst en hel del om i amerikanska design och formgivningstidningar, Page Maker och Illustrator.

Den Mac leverantör jag hade då 1987 bidrog glatt med piratkopior på illustrator programmet i början. 1988 köpte jag mitt första originalprogram Adobe Illustrator 88 och jag har fortfarande programlådan stående i mitt arbetsrum. Hela programmet fick plats på en diskett (800K) sen var det en tutorialdiskett + en video med också.
Min nuvarande Illustrator ligger på lite över 425 MB.

Häromdagen hittade jag denna härliga video om Illustrator (1987) på Youtube.

 

Några illustrator arbeten från en av mina hårddiskar: 

 

So long!

Bernt 

 

Inlagt 2008-03-28 16:58 | Läst 20862 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
...och Illustrator CS3 tar upp 723MB. CS8 kommer ta upp minst 20GB :)
/M
Snygga illustrationer Bernt!
Jag jobbade som illustratör och multimediaproducent i ett drygt år innan jag fastnade som orginalare på ett tryckeri med allt vad det innebär av kreativ öken i åtta år, nu är jag äntligen fri från det jobbet och jobbar som annonskreatör och kreativiteten är åter på gång.

Illustrator är ett gôtt program med det var först version 8.0 med äkta vektorgrafik som fångade mitt intresse! Innan dess så gällde det fransk tillverkade Xara för mig. Men det program som jag främst använder till att göra både datorgrafik och illustrationer i är Fractal Design Painter.

Jag kanske snor din idé och visar upp några av mina gamla illustrationer i min blogg!
Mvh//Chasid