Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Kortrapport # 1 från Brödåkra hösten 2012.

Så kom jag då igen iväg till Skåne och Brödåkra. Min Brödåkra kamrat Christer har varit uppe i stan för att träffa släckten och fira sin mor som fyllt 75. Cris hade redan förvarnat mig om sin Stockholmresa och frågat mig om jag ville haka på ner när han skulle dra hem igen. Och det var inga större problem för mig att tacka ja till det erbjudandet.

 

I går traskade jag då iväg från Dalagatan ner till Karlberg station för att ta pendeln ner till Södertälje Hamn där Christer och hans flickvän Somjit skulle plocka upp mig. Och efter lite hälsande och en cigg plus att jag fick en pilsner styrde vi kosan mot Skåne.

Resan gick sedan smärtfritt,några rök och behovspauser gjorde vi på vägen. Här just innan Linnköping där Christer fyller på lite godis för kylaren.

I etthundratjugo blås passerade vi  Brahehus strax efter 17:00. Innan Brödåkra åkte vi ner till Landskrona för att lämna av Somjit vid hennes bostad. På kvällen blev det så klart lite fest med diverse pratvänliga tillbehör.  Lite lagom lullig kastade jag mig i bingen vid tolvtiden.

.

Så här såg det ut tvärs över gatan när jag slog upp korkgluggarna i förmiddags. Inte så mycke sikt direkt. Hörde sedan av Christer där han då berättade att det varit blixthalka och jättedimma på morgonen han drog iväg till jobbet och att det varit en hel del krockar längs vägarna.

.

Annars då…

Christer har lättat lite på plånboken och haft hantverkare hemma och totalrenoverat duschrummet på nedervåningen. Snyggt helkaklat med ny toa och duschskåp, så det blev traditionsenligt ett nytt toa-självporträtt där den här resan också. Och det kanske blir fler…

.

/Bernt

 

Inlagt 2012-11-19 14:47 | Läst 6841 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Kul bilder! Brahehus bilden blev ju bra och huset i dimman också. Sista såklart bra/ mvh Danne