Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Kortrapport # 1 från Brödåkra maj 2011

Så var det dags för vårresan söderut. Vid 11-tiden tog jag en taxi ner vasastan ner till Centralen, tågavgång var 12:06. Sen en fika och lite tidningar. När det sen började närma sig avgång fick jag först släpa ner min stora packning till undre planet därefter genom folkträngseln fram till trapporna upp till perrongen, slit och släp och tungt som attan var det. Det märks att man inte är tjugofem längre.

 

Tåget kom i tid och resan till Lund gick utan problem.

När jag kom till Lund mötte Christer upp vid station med Arnes Blommors vita skåpbil och jag fick åka med på hans kvarvarande leveranser, den sista var nere i Svedala neråt Ystads trakten. Därefter hem till Brödåkra. Ärtsoppa och pannkakor till middag som Christers son Gustav förberett. Några whisky pinnar och hockeytittande på TVn innan jag rasslade ner i bingen strax efter midnatt. Brunnslocket från Svedala.

Till slut då…

Sista bilden jag tog hemma (genom fönstret). Flyttfirman Säkra Händers logga gjorde jag 1989 till min vän Steven Mason. Steven har jag känt sedan början på 70-talet då han var delägare i en butik (Salvation) på Gamla Brogatan mitt emot Gamla Bro och jag hade min grafiska studio runt hörnet på Klara Norra.

Första (vykorts)bilden från Brödåkra, inte som hemma i Vasastan och på Dalagatan direkt.

Klart-slut…

/Bernt

Inlagt 2011-05-06 14:59 | Läst 4139 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vad en liten gubbe på rätt ställe kan göra för en bild!
Riktigt fin den första tycker jag.
Ha det gott i Brödåkra så du är i form när du kommer hem :)
-affe
Sommaren lurar runt hörnet i Brödåkra, verkar det om. Jag undrar varifrån den där femöringen kommer? Det verkar stå Tierp i ena hörnet.