Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Kortrapport # 2 från Brödåkra hösten 2012.

Fortfarande grått och disigt här i Brödåkra och det vädret lockar en inte ut direkt. Senast skrev jag lite om mina självporträtt och min mapp med bilder som kan kallas självporträtt innehåller rätt många filer nu.  Förutom originalen blir det en hel del ytterligare filer vid efterarbetet såklart. För webben, för print och för boktryck. Inte konstigt att man så snabbt fyller sina hårddiskar. Bilden från förmiddagen. Bilden tagen med Nex5:an + lite jobb i Color Efex Pro.

När man sitter ensam ute på landsbyggden hinner man ju fundera och reflektera en del om tillvaron. Men också en hel del om vad man skall hitta på med sitt skapande/fotograferande. Något nytt projekt kanske? Lite har jag tänkt på att ta nattbilder i mitt närområde, alltså Vasastan. Och kanske arbeta med film och storformat. Fast tröskeln tillbaka till det analoga blir svårare och svårare att komma över nu när man är så bortskämd med det digitalas snabba flöde. Vi får se vad som händer... Bilden tagen hemmavid.

Jag har funderat lite över göra en ny gebortbok i lite större format. Ny och ny...jag tänker plocka saker från de böcker jag gjort plus en del nya bilder, lite av en"Carlzon Complete". Vi får se vad som händer här också...

.

Till slut...

Det nalkas ju Fotomässa i Stockholm i helgen och den kommer jag att missa i år. När det gäller prylmarknaden är det ingen större förlust men det brukar ju vara en hel del intressanta bildutställningar och det är ju alltid fint att se. Bilden från en tidigare mässa.

Bernt - just nu i Brödåkra.

Inlagt 2012-11-21 18:43 | Läst 7114 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Du får säga till när det är dags så kan vi ha lite stativfäktning i Vasastan. ;)
-affe