Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Kortrapport från Brödåkra..3

Efter Hannibals ankomst blev det naturligtvis lite festande men på måndagsdagskvällen. Lagom sansat eftersom Chris skulle arbeta heldag dagen efter.

Tisdagen handlade mycket om Hannibals bil. Den har varit avställd här nere hos Chris under vintern och nu gällde det att fixa bilen plus försäkringar och besiktning. Här försöker Hannibal komma i kontakt med Vägverket för att få besked om det går att köra bilen till Stockholm för besiktning.

Eftersom det inte gick att få några besked av Vägverket fick vi lov att åka in till Landskrona och tala med Polisen och höra deras synpunkter. Och dom gav ett halvt godkännande om att köra bilen till Stockholm. Efter detta besöktes också systemet där Hannibal införskaffade ett antal mörka öl från Polen.

Det här tror jag är Skånes mest fotograferade väderkvarn, ligger vackert på en höjd efter vägen mellan Brödåkra och Landskrona. Här fångad genom bilrutan.

När Chris kom hem efter jobbet fixade han en fantastisk kycklingwookgryta, han är inte bara "truckdriver" utan också kock vilket gör att käket är på topp hela tiden...

Life goes on...

Bernt

 

Inlagt 2008-04-30 11:46 | Läst 10155 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver