Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Många gamla vänner vid Gnesta Planket 2014.

En liten snabblogg om Gnesta Planket innan återresan till landet. Jag fick "färdtjänst" ut till Gnesta av Mats Adsten som plockade upp mig samt Micke Borg och Hans Meijner på Odengatan, Krister Klereus och Affe Johansson hängde också på vid Hornstull.

Gnesta "generalen" Bengan Björkbom var redan igång med sin hängning när vi kom fram. Den här gången visade han sina retrobilder från Gröna lund 1964.

Jag fick den stora äran att hänga mina bilder bredvid hemlösfotografen John Atthur Egebert. Jag visade bla två stora naturbilder i färg, dom enda naturbilderna på planket vilket väckte en viss uppmärksamhet.

Jimmy Duvholt och Cathrine Winberg med Bildradions Göran Segeholm. Mats Adsten duckar i förgrunden.

Micke Borg (med sitt nya kamerafynd), Mattia Marchi och Hans Meiner rastar lite.

Bengan Björkbom pratar lite gamla fotominnen med sittande Christer Fjellis Fjellman. Jag hörde bla  att han en gång i tiden gått hos Christer Strömholm, precis som jag.

Ganska jämn ström av besökare hela tiden trots värmen. En fin bilddag i Gnesta.

Snart är det höst igen...

/Bernt

Inlagt 2014-07-27 10:44 | Läst 5925 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Tackar för en härlig rapport från Gnesta-Panket.