Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Mest för Panasonic LX3 lovers plus lite Beatles.

Som sagt, lite gottande i LX3 världen!

Flash Diffuser


Foto©lx3-photography. Mer info här! 

Radiostyrd fjärrutlösare


Foto©KAP Cris. Mer info här! 

Snygg handgjord läderväska


Foto©LX3er.China. Mer info här! 

Undervattenshus


Foto©10bar. Mer info här!

Och vill ni köpa LX3:ans storebror.


Leica D-LUX 4 Titanium Limited Edition, finns på ebay för runt USD 1.200. Mer info här!

Panasonic har också informerat om att en ny uppgradering av Firmware för LX3:an skall komma runt den 15 januari.Och nu över till något helt annat...När jag fyllde femtio år (1992) fick jag "Beatles Black Box" CD-utgåvan av mina närmast sörjande. Boxen innehåller Beatles alla 16 originalalbum. Bra musik att arbeta till när man sitter vid datorn, i varje fall den här tiden på året när det mest är grått och tråkigt.
Album:
01 Please Please Me
02 With The Beatles
03 A Hard Days Night
04 Beatles For Sale
05 Help
06 Rubber Soul
07 Revolver
08 Sgt Peppers Lonety Hearts
09 The Beatles White Album 1
10 The Beatles White Album 2
11 Yellow Submarine
12 Magical Mistery Tour
13 Abbey Road
14 Let It Be
15 Past Masters 1
16 Past Masters 2Bäst gillar jag nog Revolver albumet, men det har nog en hel del att göra med att jag var i London när det släpptes i Augusti 1966. Skivan spelades på radion hela dagarna och också i de flesta affärer på Carnaby Street (Bilden).

 

 

Det var allt för idag!

/Bernt 

Inlagt 2009-01-13 12:14 | Läst 8404 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Döläcker fjärrutlösare. Den vore nåt för Bengan med sina helikoptrar. Låna ett serveo och sätta på en Zorkij =)
Beatles växte jag upp med och har nog hört allt. Mina största favoriter från 60-70-tal men jag har inte ett endaste album med om =( Lyckans ost är du som ar hela kollektionen.
Jag vet att det är fåfångt men JAG VILL HA en bun läderväska till LX3:an. Har tidigare sett en bild på en brun som verkade vara en exakt kopia av den svarta originalväskan. Men den du visar är också fin.
Jag har nog de flesta tidiga Beatlesalbumen. Ppå Cd i alla fall men efter 'the white' så är det lite klent i min samling. Synd för det finns en hel del bra där också.
Tycker nästan den svarta LX3:an är snyggare än Titanleican.
Eller så säger jag bara det för att.. :-)
Svar från kreatören   2009-01-13 15:10
Här kan du se den bruna (dyra) kopian från Japan.
http://www.fredmiranda.com/forum/topic/719127
Fräcka kameror, ännu fräckare cd-box.
Jag älskar Beatles och har gjort det så länge jag kan minnas.

MVH.
Fredrik.
Skulle älska att få se mer bilder från din Londonresa -66. Revolver är den bästa skiva som gjorts alla kategorier enligt mig. Dels p.g.a. musiken givetvis, men också Voormans omslag, helt fantastiskt!
Svar från kreatören   2009-01-13 18:15
Det skulle jag gärna göra...alltså visa bilder från min "Swinging London"-resa 1966. Men jag blev av olyckliga omständigheter av med hela mitt negativ och bildarkiv 1969. Jag har nämt det tidigare i något inlägg tror jag.
Och Klaus Voormans har gjort en hel del fina saker från 60-talet och frammåt, han fyllde sjuttio förra året. Men mest är han känd som "the guy who made the artwork for the Beatles Revolver LP".

Jag har alla Beatles LP-skivor i vinyl också...
/Bernt
Beatles musik är bara sååå underbar, och jag hade deras vinylplattor men de försvann när jag sålde min skivsamling. Revolver är otroligt bra och Sgt Pepper är inte dumt det heller! :o)
Japp,jag är en LX3 lover! Kul att du balanserar upp all G10-info. med lite LX3-godis;)
Det var en födelsedagspresent som heter duga och som inger mig en blandning av avundsjuka och köplusta (mest det senare ska sägas).
LX 3 verkar vara en härlig kamera. Det är så viktigt med känslan i de verktyg man har. Känslan i både estetik och funktionalitet och materialval.
Jag tycker LX 3 ser ut att ha en bättre ergonomisk utformning än Leica. Typiskt Leica. De skalar bort lite för mycket.
Jag har en Canon 400 D som komplement till min Canon 5 D nu, men den inger ingen skön känsla. Det ska vara Leica och Beatles. Och kanske en LX 3.

Ha det!
/Lars

Innehållskategorier