Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Min första fotografiska bildmapp.

När jag var med på Gnesta Planket tidigare i år (vilket föresten var en mycket trevlig och givande tillställning) fick jag många förfrågningar om mina bilder och ett par av bilderna sålde jag också senare.

Stärkt av detta har jag nu satt ihop en bildmapp med fyra av mina Skånebilder. Bilderna är i 30 x 40 format och upplagan på mappen kommer att vara femton (15) exemplar.

     

 

“Fotografering tenderar ibland att vara som den här textraden från Eagles “Hotel California”: You can check out any time, but you can never leave.”

/Bernt

Inlagt 2011-10-29 16:11 | Läst 5169 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
En bra idé, hördu. Köper en direkt Berndt !!
Svar från kreatören 2011-10-31 09:49
Tack Thomas! Läs mitt svar till Björn nedan.
Bra idé och fint urval. Vilket slags papper och vilket pris på mappen, om man får fråga?
Svar från kreatören 2011-10-31 09:33
Jag har inte riktigt bestämt om jag skall printa bilderna på blankt eller matt papper. De jag gjort först har jag kört på Crimsons Prefix maskin och Fujicolor Crystal Archive paper. Dom ser mycket bra ut men jag skall ändå testa deras rent svartvita matta fotopapper innan jag bestämmer mig. Det är rätt stor priskillnad så jag återkommer senare med priset på mappen.
Billingen 2011-10-31 09:45
Gör gärna det Bernt. Det är inte omöjligt att jag "lånar" din idé och då vore det bra med en referenspunkt för prissättningen. Lycka till förresten!
Instämmer; bra idé! Verkar vara sparsamt snyggt förpackat också.

Johan
Svar från kreatören 2011-10-31 09:41
Tack Johan! Förpackningen är också viktig. Helst hade velat designa och producera den själv men med en upplaga på bara 15 ex skulle det kosta alldeles för mycket. Tycker att den "köpemapp" jag hittat funkar bra.
Fina skånebilder, Bernt. Vildigt tidlösa (med undantag barsebäck-bilden, möjligtvis). Min favorit är den på fåglarna.
Fina skånebilder, Bernt. Väldigt tidlösa (med undantag barsebäck-bilden, möjligtvis). Min favorit är den på fåglarna.
Svar från kreatören 2011-10-31 09:47
Tack Johan! Jag har faktiskt också funderat en hel del över "barse-bilden".