Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Morgonstund har guld...

Min fru dricker alltid té och jag kaffe på morgnarna. Hon läser alltid första delen i DN medans jag läser ekonomin och kulturen. Bra fördelning tycker jag.

 



Idag har jag i min röjningen/städning kommit längst in i mitt arbetsrum och där huserar min gamla Macintosh Quadra 840 AV med sin Radius skärm och laserskrivare. Den har stått där i över åtta år och samlat damm. När jag skaffade den 1993 var det den snabbaste Mac man kunde uppbringa på marknaden. Nu har jag burit ut den i hallen för vidare transport till "Mac heaven".



Åsså lite från gömmorna...



Jag fann idag en Ultrawide lins som engångitiden var till en Sony Betamax videokamera. Här har jag testat den på min nya LX3:a, handhållen framför optiken. Den kan man säkert få nytta av i framtiden.

LX3:an på 24 mm



LX3:an på 24 mm + Ultrawide linsen

 



En ny gammal bild dök också upp idag. Här står man i Eiffeltornet och en Asahi Pentax har jag på magen också. Bilden är från 1962 och Brylcreme var det som gällde för tuffa grabbar då.



Trevlig helg önskar

Inlagt 2008-11-21 17:36 | Läst 7634 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Den modellen av Wacompenna har jag också liggande i nån låda i garderoben! Den fick tjänstgöra tillsammans med Painter och Live Picture på min Performa 630 & senare Powermac 5500 en gång i tiden!
//Chasid
Ps: Jag gillar trägolvet som du har på kontoret!
Svar från kreatören 2008-11-21 23:38
Jag har också gamla Painter kvar, måste dock starta om min mac med system 9 för att det skall funka.
Länge leve Pentax. Pentax har alltid varit ett underskattat märke!
Pentaxen var superb, fast jag gick några år senare över till Nikon F. Mitt första Nikon F hus har jag fortfarande kvar i mitt kameraskåp.
Trevligt! Sista bilden känns välidgt genuin. Det har jag inga som helst belägg för då jag troligtvis inte var påtänkt då, men den förmedlar en härlig känsla.

/ Alex