Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Nya renare tider utan tobaksrök...

.

Vi (min fru) håller på och fixar till mitt arbetsrum. Rummet är inte så stort men det tog över tre dagar att röja och sortera bland alla mina prylar. Många rit och tecknarsaker från mitt tidigare yrkesliv arkiverades i källaren och en hel del slängdes, gamla Macintosh datorbitar kraschades för att senare gå till återvinning. Böcker av olika slag sorterades och hel del tidningar slängdes. Tak och väggar tvättades från mer än femton nerskitning från mitt rökande. Målning nu påbörjad och det kommer att bli fin-fint när det blir klart.

.

.

Det fina höj och sänkbara datorbordet som syns mitt på bilden tänker jag sälja, om nån är sugen så ligger annons på blocket.

Vi höres!

/Bernt

Inlagt 2014-01-28 17:30 | Läst 3146 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ett tips är att måla med spärrgrund efter tvättning, nikotin har en jäkla förmåga att slå igenom färgen märkte jag när jag målade om rummet. Skulle nog sparat in en hel del färg och fått ett bättre resultat om jag spärrat innan jag målade. :)
Och då var det inte speciellt rökigt innan. :)
-affe
Svar från kreatören 2014-01-28 17:58
Det där med spärrgrund är exakt vad min fru sa att någon kommer att föreslå när jag berättade för henne att jag tänkte lägga ut några bilder på arbetet.
/Bernt
syntax 2014-01-28 18:25
Om nu rätt skall vara rätt så är nikotin färg och luktlöst...
Alf Johansson 2014-01-28 19:36
Du var ordningsman i skolan va?
syntax 2014-01-28 20:54
Ha, ha... Snarare magister i kemi.
Dubbelolle 2014-01-28 22:08
Ja det är nog snarare tjäran som har satt sig och kan lukta igenom även om man målar om. LO
Peter-L 2014-01-28 22:32
@Peter H; Personkemi, tjära du..... :)
Skall inte visa de här bilderna för min fru!
Att man kan snygga upp sitt arbetsrum så här!
Dumt å jämföra liksom, hur det skulle kunna se ut! ;)
/B
Svar från kreatören 2014-01-29 16:00
Och jag skall inte skvallra! Jag gör inte så mycket, står mest i dörrhålet och ger råd...
Skrämmande bilder från Vasastan! Dina cirklar rubbas robust. Men du har en konstruktiv livsledsagarinna och det är du troligen, innerst inne, tacksam för. Ska man bo mitt i stan krävs en del eftergifter... annars blir det orättvist mot oss lantisar i förorten... Ska kolla höj-sänkbara bordet på Blocket....
Svar från kreatören 2014-01-29 16:04
De e skönt med en egen hantverkare (och sjuksköterska)!
Det är gott att röja ibland. Innan jag flyttade till Stockholm decimerades bohaget ganska hårdhänt men jag saknar inget =)
Svar från kreatören 2014-01-29 16:02
Om man inte röjer nu så får andra göra det senare!