Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Paket från den "undre världen".

I går var jag inne hos postavdelningen hos ICA och hämtade ut ett paket som kommit hela vägen från Australien. Och innehållet var en bok RAGE AGAINST THE LIGHT av fotografen Markus Andersen som jag kommit i kontakt med på Facebook. "I look for elementar that will add a mood to the image: my creative decision are made in an instant. I shoot fast, take the frame and move. I guess it's like trying to capture lightning in a bottle." Och det har han lyckats fint med tycker jag, och en signerad kopia fick jag med. Tack Markus Andersen!

En liten film om Markus Andersen hittar du HÄR!

.....................................................................

Det har inte blivit så mycket bloggande för mig de senaste året. Kroppen och hjärnan har varit lite ur form kan man säga utan att överdriva, men jag slänger upp lite bilder på Facebook då och då.

Hadé! Bernt

Inlagt 2016-02-06 15:18 | Läst 2409 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vi är tacksamma för de spridda skurar av bilder som dyker upp här ibland även om det inte är så ofta som förr (och på fejjan blir det ju fler) :)
Tack Bernt för tipset om Markus Andersen, ser spännande ut. Tycker det påminner om en annan australiensk fotograf, Trent Parke. http://www.in-public.com/TrentParke/gallery/106

Vore kul om du kan komma till Galleri Korn när jag och de andra gubbarna ställer ut.
Vernissage 19 februari kl 16-20.
/Krister