Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Så har det om några timmar...

...gått ett år igen och nästa år blir min sextiosjunde säsong på den här planeten.


Och hur har det gångna året varit då, ömsom vin och vatten kan man utan att överdriva nog säga. Några snytingar har man fått men också en hel del plusvärden, ganska normalt med andra ord.
Lite väl mycket rotande i barndomen kanske det har blivit under året men det tillhör nog åldern. Annars så trivs jag ganska bra med mitt pensionärsliv,  jag kan äntligen själv få bestämma över min tid och mina göranden.
Fyra veckor i Skåne blev det i våras sen sju veckor i vår stuga i Härjedalen i sommras  plus ytterligare fyra veckor i Skåne igen i höstas.
Hur det kommer att bli med sommarresan till Härjedalen 2009 är lite mera osäkert eftersom allt hänger på om min fru får något nytt arbete. Vårdhemmet hon tidigare arbetade på lades ner i våras men hon fick full lön under ett år framåt men om några månader tar det året slut . Hon skall ta sin dust med arbetsförmedlingen efter nyår men det kommer antagligen att bli kämpigt nu när de flesta landsting och kommuner gör kraftiga nerskärningar i servicesektorn.
Vi får se hur det går...Några dagar före julafton fick vi besök av vår son och vår sonhustru. Vi åt en bit tillsammans och vi fick också lite julklappar av dom som vi skulle ta med oss till barnbarnen när vi åkte till min dotters familj på julafton.
Men den största och bästa julklappen fick vi av dom, och det var att min fru och jag skall bli farmor och farfar till sommaren. Mormor och morfar har vi redan varit nu i över tio år men ändå så fick man en liten tår i ögat, blödig som man är.
Bilden: Min fru och son tidigt på morgonen den 29 maj 1974. Nikon F/105 mm.


Till alla goa läsare och andra vänner,
tack för i år och jag önskar Er ett Härligt Gott Nytt 2009!

/Bernt 

Inlagt 2008-12-31 20:32 | Läst 6183 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vilken underbar bild.
Gott nytt år!

Tack för en bra blogg, den tillhör de jag brukar läsa.

Ulf
Härlig bild! :o)

Gott nytt år!
Gott Nytt År Bernt!
Ser fram mot nya bilder och funderingar 2009 ;)
Ha det bäst!
/Affe
I mars är det min tur att bli farfar. Undrar hur det ska kännas =)
Detsamma önskar jag dig!
Hoppas att det ordnar sig för din fru.

Kram Annika
Fin bild, men du brukar ju bjuda på fina bilder och intressant läsning.
Ser fram emot mer under 2009
God fortsättning
/Bengt