Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Snart är det midsommar och om lite mer än en månad Gnesta Planket!

Hemma igen från Brödåkra och Skåne sedan några dar och trots allt trubbel med tågtrafiken i Skåne så flöt hemresan på normalt. Men jag lovar att det märks att man inte är 25 år längre när man släpar runt på sin stora väska och dator. Eftersom jag sedan några år åker tåg ner till Skåne får min stora kameraväska nästan alltid stanna hemma, packar numera ner min storkamera, stativ och gluggar i resväskan. Lite kortare besök hos mina vänner i Skåne även den här gången, men så har det blivit sedan vi skaffade vårt torp i norra Uppland.

Den 26 juli är det åter dags för Gnesta Planket. Utställningen kommer som vanligt att vara på väggarna till Gnesta Färghus och gamla Godsmagasinet i centrala Gnesta. Platserna ligger c:a 2 minuters gångväg från stationen och c:a 2-20 sekunders gångväg från huvudgatan. Utställningen börjar 11.00 och pågår fram till 15:00. Till Gnesta kommer du med Pendeltåg, Regionaltåg och såklart även med bil. Bilparkering finns c:a 10-30 meter från utställningen. Vi syns kanske där!

Trevlig midsommar!

/Bernt

Inlagt 2014-06-17 18:12 | Läst 5405 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
2014-06-17 18:40   Håkan
Ja, en trevlig midsommar själv.
Hälsningar Håkan
Kul med dina skåneturer även om du skurit ner lite. Kommer till Gnesta om jag är hemma. Hur som helst, glad midsommar själv.

/Stephan
Tack det samma och tack för utförlig Gnesta-info
Trevlig midsommar själv och vi ses i Gnesta.
/Krister