Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Snart är det vår...

Numera är det ingen riktig ordning på årstiderna, snart är vi en vecka in i februari och det har ännu inte blivit någon vinter. Inte här i Stockholm i alla fall.
Det är många som drar iväg till Thailand så här års för att slippa mörkret och gråheten här hemma. Men jag är ingen Thailand människa utan mera en storstadsmänniska, alltså jag skulle hellre åka till London, Paris, Madrid, Rom eller varför inte New York.
Men utlandsresorna är nog slut för min del. Min pension räcker inte till för sådana utsvävningar, "Hälften kvar" som dom säger i reklamen från ett av våra försäkringsbolag stämmer rätt bra. Och har man som jag då haft en hel del inkomstfria år i sitt liv då jag sysslat med annat, ja då blir det mindre än hälften kvar.

På väg mot Öjen. (Digital) Holga bild tagen under en vårfiskeresa till Ljungdalen. 

 

 

Om det blir någon vårresa för mig så kommer den nog att gå till min fjällstuga i Ljungdalen. I sommar kommer det förresten att bli 30:de året i rad för oss där uppe. Bilden är tagen nästan på samma ställe som vinterbilden ovan fast rakt söderut strax ovanför Viksjövallen där vi har vårt lilla krypin.

 

Ytterligare en sommarbild tagen på vår hjortronmyr i närheten av vår stuga.


Nu är det bara ca fyra månader kvar innan det är dax att packa ryggsäcken igen och dra norrut...
...det gäller bara att hålla ut!

Hoppas ni får en trevlig tisdag!
 

 

 

Inlagt 2008-02-05 12:54 | Läst 16865 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver