Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Time flies on memory lane…

Normal 0 21 false false false SV ZH-CN X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Då och då hittar man saker i sina gömmor. Här till exempel en kontaktkartebild från den 26 februari 1968, studiofotografering med Super Widen och B-ljus i min ateljé på Luntmakargatan 73 i Stockholm. Fyrtiotvå år sedan!!! Time flies when you’re having fun!

 

Gycklarnas marknad har kört igång på Gotland.

Först ut var ledaren för det ”nya” arbetarpartiet?!!? Han körde på i bästa Ulf Ekman stil och lovade att vi alla skulle komma till himmelriket om vi slog följe med honom på hans breda väg…

 

 


 

Trevlig Sommar!

/Bernt

 

Inlagt 2010-07-05 14:57 | Läst 5787 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Gycklarnas marknad kan nog vara ett passande namn. Hur man definerar ett arbetarparti kan ju ses från olika håll. Jag antar att du inte tycker att dom är det. Men utan att uttrycka min personliga åsikt så kan man ju ställa en motfråga. -Vad definerar ett arbetarparti? Dom som gör att arbetarna tjänar mer, eller dom som gör att dom tjänar mindre?

Hur som helst är det mesta skit ändå med politiken idag, pest eller kolera är väl egentligen den mest relevanta frågan när det gäller valet i höst ;)
Svar från kreatören 2010-07-05 18:17
Jag håller väl med dig i stora drag, de är lika goda kålsupare hela gänget just nu. Lovar runt och håller tunt sen längre fram. Sen det här med "nya" arbetarpartiet, det måste väl hänvisa till att det tidigare funnits ett äldre arbetarparti?

Men just nu bryr jag mig inte så mycket i deras munhuggande. Nu är det familjen och semester som gäller!
Trevlig Sommar!
Ha det fint själv där uppe i det vilda...
mvh
Lasse
Svar från kreatören 2010-07-05 18:19
Det kommer nog att bli kanon som vanligt!
Hej, kom hem från Grekland precis, tänkte att du höll full rulle på bloggen, men ack nej,,,Ljungdalen då?? Ja, där har man ju åkt en del skidor, kul backe,,,ha det gott,,känner du Classons,,,deras stuga har jag bott i....
micke b