Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Walking the dog!

Nästan alltid när jag går ut på stan blir det att jag hänger en kamera runt halsen så var det även i går. Det är inte alltid det blir några bilder, varken för mig själv eller för att visa för andra. Gårdagens väder här i stan var mulet och grått när jag var ute och man kände småregnet i ansiktet.

I Vasaparken finns det fortfarande rätt många stora träd kvar trots att många tagit stryk av avgasutsläpp och andra föroreningar och ruttnat inifrån. Vissa dagar när det är finväder är parken full av människor speciellt då under helgerna men igår var det ganska tunt.

Bilden från igår tog jag när jag gick längs Odengatan på väg hem mot Dalagatan. Det låg ett mjukt dis över fotbollsplanen i bakgrunden och trädet i förgrunden blev siluettaktigt. Jag blev där en stund och väntade på att få in en människa i bilden vilket jag fick till slut. Tog fram Fujin som jag hade under jackan och tog två exponeringar. The rest is Photoshop!

/Bernt

Inlagt 2016-05-27 11:34 | Läst 3926 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Japp, en kamera ska alltid finnas i fickan. Helst en "riktig".
Lite som å ha plonkan i bakfickan( kameran,) ha det!