Ett år senare

Haha.Tack för kommentarer. Så här ser det ut idag. Ett år senare. Friherre som man är. En del sladdar nu med. En Eizo-skärm. Dropcapen är gjord av Kapaskiva och målad med mattsvart färg. Sladdlösa möss äter batterier till frukost verkar det som. Det där med 5000K arbetsljus och neutralgrå bakgrund enligt NCS, nja...hemtrevlighet går före. Eller hur?

Inlagt 2018-04-19 21:15 | Läst 1000 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

He he, ser jättebra ut! Har inget att anmärka på här heller så klart! Håller med om trådlösa möss.. inte bra med alla dessa batteribyten.. det har jag också frångått!
Hälsn!
Svar från mombasa 2018-04-20 21:34
Då känner jag mig trygg bland sladdar och diskar, Man kan ha trådlösa möss i ett litet snöre så försvinner de inte så lätt ;-)
Arbetsmiljön ser bra ut tycker jag. Att ha träfärg i samband med konstnärligt arbete har ju fungerat i alla tider .........

Själv har jag liknande arbetsmiljö fast mer ostädad. Träfärgad bordsskiva, neutralgrå tapet och så försöker jag ha så låg kontrast som möjligt kring skärmens arbetsyta, d v s silverfärgad skärmram.

Trådlös mus: Hur hittar man den då den gömt sig?
Svar från mombasa 2018-04-20 21:36
Man kan ha trådlösa möss i ett litet snöre så försvinner de inte så lätt ;-)
Skönt att veta att de finns de som har det värre.
Ha det gott