Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Man upphör aldrig att förvånas!

Det blir rätt många timmar framför skärmen varje dag när man är en 70+ människa. Man fladdrar runt världen på alla möjliga sidor och kollar sånt som faller en på läppen. Speciellt då kanske foto men mycket annat också som konst, design, hantverk av olika slag m.m...
Då och då kollar jag in på Aktionsverkets online sida här hemma för att kanske hitta något intressant. Idag hittade jag den här gamla postern gjord av mig runt 1969-70 någongång, och det var ju hemskt trevligt, såldes för 2600 kr. Men att det skulle vara Janis Joplin som jag avbildat stämmer inte riktigt. Istället är det en delförstoring jag gjorde i flera steg av en bild på en elev på Beckmans reklamskolas modelinje som jag fotograferade inför deras slutredovisning 1968. Men som sagt...den nya ägaren är säkert nöjd ändå! För ett antal år sedan hittade jag också den här postern på en sida som då sålde den för €150, det går frammåt!

Det är tjejen till höger jag gjorde bilden ovan av men inte just den här bildrutan.

.

Bonusbilder!

ÄNTLIGEN! Snart börjar livet på landet...

/Bernt

Inlagt 2016-04-20 13:53 | Läst 2717 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Oavsett vem bilden föreställer så tycker jag den är rätt häftig. Tror köparen att det är Janis Joplin så är han kanske nöjd ändå. Vi säger inget !
Sten
Den är skitsnygg!/ Björn T
Skitsnygg affisch, men särskilt likt Janis Joplin är det inte. Fattar inte hur dom kunde tro att det var hon.