Mostly greyish. And what´s your opinion about Internet?

November. Som sagt. Grått. Inte så mycket mer att säga.

Så blir jag intervjuad av tre indier från Tamil Nadu. Om vad jag tycker om, och hur jag hanterar internet. Ett kort och trevligt avbrott i novembertunneln. Det behövs så lite.

Inlagt 2019-11-23 14:47 | Läst 1494 ggr. | Permalink
Skulle vara intressant att få veta lite mer om dessa tre gentlemen. Varför frågar de dig? Och just de frågorna? Och vad svarade du?
Svar från mombasa 2019-11-23 17:34
Jodå de artiga herrarna ställde de förväntade frågorna, om hur jag använder internet, hur länge jag använt det, hur jag reagerar om jag inte har tillgång till nätet och så vidare. Att de frågade mig var väl för att jag såg så trevlig ut ;-). De frågade för övrigt en hel del andra också. jag hoppas att mina svar var till nån hjälp. Till exempel att jag inte går sönder om jag inte är uppkopplad. Att jag använt nätet väldigt länge och att jag i huvudsak använder det till kommunikation. Jag upplyste dem att en av våra döttrar för ett antal år sedan tillbringade ett halvår i Tamil Nadu för att studera hållbart jordbruk. och sånt är ju trevligt. Och vi avslutade med ömsesidigt utbytande av selfies.
Ha det gott
Det måste varit spännande möte. De är kunniga på Internet där även på allt digitalt.
Jag hoppas de trivdes hos oss för nu börjar det bli dålig ekonomi och mer arbetslöshet i Indien. Rätta mig om jag har fel.
Bilden ovan visar exakt hur vi haft det i november den är dokumentär att ha för framtiden.
Hälsar
Gun-Inger