Diagonal

Ute på kobbarna. I ett  horisontellt landskap behövs något som bryter. Så jag stuvar med ett par diagonaler i båten. Och gör olika prov för att se vad som kan tänkas hända. Visuellt alltså. Med vindens hjälp blir det dessutom en rörlig skulptur. Vilket jag inte tänkt på.

Inlagt 2018-06-25 17:57 | Läst 2073 ggr. | Permalink
Spännande kreativt uttryck. Om du flyttat fram diagonalerna i främre sprickbildningen så skulle skuggorna av dessa bli längre och kanske ge en än mer spännande bild, förutsatt du ungefär står kvar på samma plats med kameran. "Tycker jag alltså". Föresten kanske det också är värt att filma installationen.
😁
Svar från mombasa 2018-06-25 20:49
Ja det är en tanke värd att beakta. Ett problem är att många sprickor inte går att använda för att de är för grunda. Får jobba på en lösning på det. Installationen är filmad, en liten snutt på en minut. Den får gå som en loop. Ha det gott!
Spännande, men tycker inte den känns riktigt färdig, lite för tam, o kompositionen är inte riktigt optimal, enligt mitt tycke alltså, må fint, LO
Svar från mombasa 2018-06-26 10:43
Nu satte du igång nya tankar hos mig. Jag har ju egentligen bara sett bilden som dokumenterande, men, det finns så klart en rent fotografisk aspekt på den också. Får jobba på det. Fler turer till kobbarna med diagonaler i packningen helt enkelt. Ha det gott, GS