Konsert och jubileum II

Elsa Wi

Det tar tid att behandla bilder. 350 konsertbilder ska nagelfaras, värderas och i många fall redigeras. En del för att publiceras på nätet, andra ska vidare till en planerad trycksak. Även fast jag jobbar mycket med makron och andra automatiseringsprocesser blir det en hel del jobb i alla fall. Kärt jobb kanske. Alla bilder görs som färgbilder, förutom min egna lilla "special edition" i nåt slags fåvitskt försök att få till lite tri-x. Jag har ett litet sug efter att någon gång få till lite Blue Note-känsla. Lite  Reid Miles-känsla.

Den här sångerskan, Elsa (ak) Widow kan du lyssna till på:

https://open.spotify.com/track/0vr7l97DiJpU9NICQE2tX9

Rätt bra drag i pipan, eller hur?

Inlagt 2017-02-15 20:22 | Läst 2035 ggr. | Permalink
Jazz är något jag lyssnar gärna på.
Har också dokumenterar massor jazz i slutet på åttiotalet
till vår jazzklubb här i Hässleholm. Många av de musiker
jag har på bild är avlidna. Den som avled nu var
Svend Asmussen om du vill kan du se min blogg.
Gun-Inger
Svar från mombasa 2017-03-01 10:01
Hej och tack för dina fina kommentarer. Asmundsen hörde jag när han precis passerat nittioårsstrecket. Då avslutade han med att "vi ses igen". En riktig speleman.
Jo cellisten är nog ganska blek om handen. En liten konsekvens av den hårda kopieringen om man får säga så fast det är digitalt. Tack för synpunkten. Ska se om jag kan mixtra lite med det.
Ha det gott!
Gunnar S