Sommarfötter och om att vara barnfota.

Jag tycker om att gå barnfota. Vem gör inte det. Man summerar en sommar, torr, mycket sol, mycket barnbarn. Mycket bad och ungar som testar simgränserna på djupt vatten. 
   I skärgården är det fortfarande sensommar och lär förbli ytterligare några veckor.

(Det här är tydligen det sjuhundrade inlägget från den här sändaren. Fortfarande en bit kvar till jämnt tusen. En får gneta på .)

Inlagt 2022-08-27 20:03 | Läst 463 ggr. | Permalink
Barfota hör sommaren till och jag tycker alltid att det är jobbigt när jag måste ta på mej strumpor (för att det är kallt) på sensommaren/hösten. Även om jag är tillbaka på jobbet och måste klä med lite mer respektabelt så är det lätt för en kvinna att ha snygga skor utan strumpor. Det är när det blir för kallt som jag resignerar. Hösten är nära och jag sätter på mej strumpor. Sandalerna hamnar på en hylla i garderoben.
En mycket passande bild för övrigt
Hälsningar Lena
Barfota e helt Ok, bara underlaget e bra! :)
/B