Och vad kan man göra?

Tja, vad gäller klimat och framtid. Människan är uppfinningsrik och med sin stora hjärna kommer hon att fixa det här också. Det kommer inte att bli lätt. Apokalypsen får dock de religiösa syssla med. Vi behöver en massa altruism och empatiskt tänkande. Och en j-la massa förnuft. Det kanske är vettigare att se den mänskliga påverkansdelen av klimatförändringen som en fördelningspolitisk fråga. Vi som lever som om vi hade tre, fyra jordklot att leva på.
Själv målar jag på i sommarateljén. Lite skalövningar. Har det ganska bra, även om gräsmattan är svedd sen en månad tillbaka. 

( i ren lathet får det bli en oredigerad bild direkt ur telefonen.)

Inlagt 2018-08-11 20:34 | Läst 1462 ggr. | Permalink
Fin konstnärshörna du har där i trevlig miljö, jag tror nog det största hotet är att historien upprepar sig - med ett storkrig, dom flesta människor är inte beredda att offra vad som behövs av sin standard, dom kör hellre på, må fint, LO
Svar från mombasa 2018-08-11 23:22
Jo. Men storkrig startas inte av vanligt folk. Men de används som bränsle. Med lite förnuft kan var och en stå emot. ( Det är skönt att ha ett litet fredat område, om än bara en glasveranda.)
Dubbelolle 2018-08-11 23:30
Tror du Koreanerna står emot om Kim Jon Ung manar på, tyvärr tror jag att där är många länder vars ledare lätt kan hetsa upp sina trupper, det kan ju tom starta med detta idiotiska handelskrig som ju bara missgynnar samtliga parter, LO