Sommarkort

heter en låt skriven av Peter R Ericson. Spelad av bland andra Cornelis W. Ja, du har hört den. Jag lirade några år med Peter. Vi gjorde några plattor, hängde med på nån. Det blev konserter och turnéer, spel på klubbar och lokaler. Det var sjuttiotalet, en tid i sig,  när musiken låg långt fram i sinnet. Sen blev det bilder, måleri, illustrationer, fotografi. Nu står man här. Med familjen, alla medlemmar ( utom en som fortfarande jobbar). Ja, det här blev resultatet. Lite hopplock härifrån och där. En släkt som växer. Ett sommarkort, av många.

Inlagt 2018-07-20 22:00 | Läst 2725 ggr. | Permalink
Fint, jo en repris på sjuttiotalet skulle jag gärna ställt upp på, hils, LO
Svar från mombasa 2018-07-21 22:28
Hej. Jo nog var det en hel del som vore värt att återuppleva. Och det var mycket Tri-X och Nikon F. Men allt är kanske inte värt att återuppleva...:-)
Det är vid sommar och semester man har chans att träffas. Resten av året har man inte tid. Jag tycker det är kul med dom här uppställda bilderna.
Sten
Svar från mombasa 2018-07-21 22:35
Hej. Jag tycker också att det är kul. Särskilt som vi gör det en gång om året. På samma trappa. Barn växer, blir fler, det har hänt att någon försvinner eller byts ut. Men det är sånt som jag inte råder över.
Förr var jag motståndare till dessa uppställda bilder, men har ändrat mig. De är värdefulla, upptäckte det då det för några år sedan damp ner ett brev hos mig. Det var från min tremänning som hade tagit just ett sådant uppställt foto då vi var på besök. Av de på bilden var de flesta borta nu och vi andra hade åldrats, upptäckte att jag nu är lika gammal som min mor var på den bilden och min dotter är äldre nu än vad jag är på bilden.
Minnen från när bilden togs dök upp och jag blev så väldigt glad över bilden. Vi borde nog ta fler liknande bilder.
Svar från mombasa 2018-07-21 22:38
Hej. Tack för titt. Ja, visst är det utmärkta tidsdokument som inte ska föraktas. Det gäller dock att se till att de kan bevaras säkert i den digitala världen. Det blir nog till att göra dyra utskrifter av de här. Och förvara mörkt och kallt.