Om prioriteringar

Och hur man eventuellt skulle kunna gestalta detta i bild:
Media uppmärksammar med spaltkilometer köer på Arlanda mer än vad man uppmärksammat klimatproblemen under två år.
  Många hävdar att resandet världen över hit och dit befrämjar förståelsen om människor och kultur. Bullshit. Det mesta resandet handlar om att åka nånstans och bli brun med en paraplydrink i näven.

Vad övrigt är.

Vi delar ateljé. Jag försöker teckna en pion. Kollegan jobbar med horisont och det runt i kring. Det är ett mycket givande arbete och samtal.

Inlagt 2022-06-19 21:19 | Läst 712 ggr. | Permalink
Så härligt att kunna dela en ateljé…
Svar från mombasa 2022-06-20 16:49
Det är härligt. Vi jobbar bra ihop.
/Gunnar S
Vilken skön bild på din ateljekollega. Hon har en fin finurlig blick. Köerna på Arlanda uppmärksammas bara för att de genererar många "klick", det är vad som räknas idag.
Hälsningar Lena
Svar från mombasa 2022-06-20 16:50
Jo vi jobbar bra ihop. Sen kan man undra varför det inte klickas på värmerapporterna från de destinationer de flesta resenärerna är på väg till
/Gunnar s
Väldigt mysig bild! Och vilken arbetskollega, måste vara stimulerande. Och såna samtal kan leda långt, spännande! Många hälsningar/ Björn
Svar från mombasa 2022-06-20 16:51
Jamen vi har det rätt gott här. Ett förmiddagspass eller så.
Tack för kommentar!
/Gunnar S
Fin konstnärsbild!
Och jag tror att det måste komma mer dramatik i väderverkligheten för att man skall fundera på att byta fokus! Tyvärr!
/B
Svar från mombasa 2022-06-20 16:52
Ja lite mer dramatik kanske. Men räcker det, eller blir det ett skådespel? Tänker osökt på Tove Janssons pappa som han skildras i Sommarboken.
/Gunnar S
Trevlig och angelägen blogg, och en bild med sommarkänsla! Ja, Arlanda.. folk har för mycket pengar verkar det som, man bara måste flyga ut från Sverige så fort som första chans finns, 'flygskammen' och CO2 utsläppen är som bortblåst..'Vi' har skapat en slags normalitet där flyg utomlands några gånger per år ingår.. Det är för sorgligt..
Hälsn!
Svar från mombasa 2022-06-20 16:54
Ja det är märklig, men tydligen svårt att ha flera bollar i luften, och dessutom se samband. Men det blir väl min ateljékompis som får ta hand om det. Jag avundas henne inte.
/Gunnar S