Konstrundor

Till Norrboda på Gräsö kommer vi på vår konstrundetur i juli månad. Här i och utanför en lada ser vi bland annat konst av Ulla Gerbrandt och foto av Hans-Åke Lerin, en inte helt obekant filmare. Det är han som siktar med kameran åt höger i bilden ovan. I bakgrunden Bosse Olofsson och Bengt Eriksson, två såna där evighetsmusiker. Det är mycket anspråkslöst. Och trevligt. Det blir givande samtal om konst, musik, foto och film. Det händer en hel del ute i provinserna.

(Som ett litet punctum noterar jag att en av blommorna i mönstret på den högra fällstolen ser obehagligt bekant ut.)

Inlagt 2018-08-22 22:36 | Läst 2051 ggr. | Permalink
Gräsö, vad trevligt! Har åkt mycket långfärdsskridskor på utsidan av ön där på den tiden vintrarna nästan alltid var 'vintrar' med fin isläggning.. 'Skärgårdarna' på utsidan av ön där är makalöst vackra, helt jämförbara med de yttre skärgårdarna i Stockholms skärgård! Tror att jag har haft mina finaste skridskoupplevelser just där.. Oftast så tog vi höger just i Norrboda och sedan åkte vi ut till Långanäs där vi oftast startade våra skridskoturer.. du har rätt blomman påminner om något.. hmm..
Hälsn!

Se: https://www.sssk.se/skridskonet/fardrapport/fardrapport-v.asp?ID=26232
Svar från mombasa 2018-08-23 12:49
Utanför Gräsö har jag också skrinnat, även om det var några år sedan. Och paddlat. Det är en fin skärgård där på utsidan. Men hur mycket grynnor och sten som helst. Fina bilder i länken!