Påskproblem och annat

Kommer ut till ön och upptäcker att ödatorn fortfarande har CC15. Och det är något som jag inte längre åtnjuter. Det har sina sidor att bli friherre. Och jag vill inte ha några goda råd. Jag biter huvet av min egen glömska. En dator står därhemma redo att fraktas ut, med alla de program av modell lite tidigare generationer som jag behöver. Gaah! Och jag vill pyssla med min blogg. Och raw-filer.

Var på Kulturhuset häromdagen. Högt och lågt, men, ett alldeles fantastiskt initiativ. Såg förra gången också. Kent Andersson föll mig i smaken, alldeles särskilt, men det fanns mycket annat välgjort och sevärt också.

En bild på första blåsippan får det bli. Och det är mobiltelefon. Denna hopplöshetens ergonomi. Blåsippornas eget makroklimat nere vid viken. Lite varmare, lite soligare.

Fjärden ligger fångad av is. Ett tag till. Ett par grågäss på Sandviksgrynnan. Men de ser du inte. Jag har fast glugg och en 35:a Fuji X är inte ett tele. ( Se där, så blev det lite kamera och teknik också) Men de här bilderna är tagna med en uråldrig Iphone. Jag skäms.

När jag vaknar efter dagens middagsslummer har solen och dygnet redan nått hit. Man läser ljuset på skuggorna. Idag Dymmelonsdag.

Glad Påsk alla

Inlagt 2018-03-30 10:41 | Läst 1469 ggr. | Permalink
Det blir bilder med en Iphone också. En liten fin blåsippa varslar om en annalkande vår. En vacker vy utöver den ljusa och ännu isbelagda havsviken och spännande skuggspel i den sista bilden. Gör fina vardagsbilder.
😀
Svar från mombasa 2018-03-30 21:44
Hej och tack för titten. Det var snorkallt nere vid stranden, ONO några meter i sekunden. Då borde man kommit ihåg handskarna. Isen är bärig långt ut. Men eftersom jag lyssnat till dåliga rådgivare så blev skridskor och långfärdsutrustning kvar därhemma. Det var nog sista chansen också.