Tour de France 2018

Hur det började. Vi tog tåget till Köpenhamn och vidare mot Hamburg-Offenburg-Strassbourg-Paris. Vi gjorde en resa. Att resa med tåg är att se ut över förbipasserande landskap. Att läsa en bok. Att fundera och slumra lite grann. Att möta människor i kupéer. Att byta tåg på stationer och känna kontinenten i fotsulorna.

(Vad gör man av ett antal bilder? Rätt många. Bortsett från den obligatoriska rensningen och papperskorgen. Det som blir över. Ska det bli en berättelse och hur ska den i så fall berättas? Vart vill jag komma? Hur skapar man en berättelse som har något av allmängiltighet? Vilket språk ska jag använda?)

Inlagt 2018-10-21 17:10 | Läst 861 ggr. | Permalink
Den bilden gillar jag, det finns massor av att se och upptäcka i den! Däremot har jag inga svar på dina frågor......Hälsningar/ björn T
Hej och tack för kommentar. Bilden är från Gare de Lyon, Paris. Nä, något svar på mina frågor färväntar jag mig inte. Men de är kanske lite allmängiltiga. Frågor som alla bildmakare kanske kan ställa sig.
Ha det gott!
Bra frågor - har själv bilder av olika slag från en resa mellan Uppsala och Kiruna. De ligger på vänt. Så är det nog för många. Men du har säkert många bilder som om inte annat passar att visas upp enskilt. Hoppas vi snart får se dem!
Svar från mombasa 2018-10-21 23:16
Hej och tack för titt. Det kommer mera. En fin resa med tåg. Alla gamla och nya vänner som dyker upp på vägen. Hoppas jag hittar någon rimlig och allmängiltig berättelse i det hela.
Ha det gott!