SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#829. Ernst?? –fram- och baksida??

Ernst?? –på TV4!! –är en superkändis?? –med sina inredningsprogram?? Denna sommar renoverar han ett orangeri i Kolswa?? –tusenkonstnären!!

Kriminologen GW Persson skrev nyligen i en krönika?? --i en kvällsblaska!! --att Ernst Kirchsteiger, med sina inrednings-, hantverks-, sömnads-, och kockfärdigheter måste vara en kvinnodröm?? –att leva med?? Detta gör ju att vi andra enahanda gubbar kommer i ”dålig” dager?? För dessutom kan han ju tillverka limoncello!!

Jag tänkte jag skulle åka till orangeriet vid Kolswa herrgård?? –och kolla hur det såg ut?? Fanns det inte någon baksida?? –hos huset??

Det var ingen aktivitet vid orangeriet när vi var där?? –man kund ostört snoka runt, å glutta in i fönstren?? Allt såg mycket elegant ut?? –även om inte allt var färdigt??

Det fanns naturligtvis en baksida?? –skulle det bli färdig?? –eller finns det alltid något att dölja med TV-kamerornas vinkelval??

Inlagt 2013-08-05 06:21 | Läst 13985 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kul !
Trappan med sin patina på sista bilden måste ju Ernst ha tokgillat :-)

ing-marie
Svar från Bob Bovin 2013-08-05 16:09
Hej,
Jo patina är inte så dumt. Gillar man gammalt så.
Ha en fin dag
Bob
Jag tror inte att vi behöver bekymra oss så mycket Bob! Jag funderar mer på för vilken typ av kvinna GW är en dröm... Ett sätt att inte bekymra sig för mycket.... :) Trevliga bilder!! Och Limoncello fick jag på middag hos en kompis i Lund (hemmagjord) och han är advokat så....
"Det är utsidan som får oss att stanna upp, men inredningen som gör att vi stannar kvar".... ;) //Peter
Svar från Bob Bovin 2013-08-05 16:13
Hej,
Jag kan tänka mig en anledning som attraherar.
Limoncella måste ju va bra mot skörbjugg? -så det måste man ju ha till hands. Såväl som gin o tonic mot malaria här i södern. Hemma där nu.
Ha en fin måndag kväll
Ninni och Bob
Peter-L 2013-08-05 17:41
Okej, ja då väljer jag att oroa mig för malaria.... ;)
Gött, då är vi alla hemma på hemmaplan igen. Soliga hälsningar till dig och Ninni! //Peter