SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#1231. Carl Bildt?? –nu får du bestämma dig?? –vänster eller höger??

De finns inget som är så jobbigt?? –som när man får anvisningar?? –åt olika håll?? Här är utrikesministern Carl Bildt helt förvillad?? –och är totalt missvisande??

När utrikesminister Carl Bildt valtalade i Lund på lördagen?? –var det rent hopplöst att försöka komma fram till vilken riktning i politiken som han företrädde?? Än pekade han till höger?? –och än pekade han mot vänster??

Kunde detta tyda på att han kund tänka sig att ingå i en regering som samlade krafter från båda sidor?? Nä det vore nog att hårddra hans velande under talet??

Carl Bildt valtalar i Lund anno 2014-09-05

Inlagt 2014-09-11 07:02 | Läst 2579 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Nej, men va inte det där som han beskrev Löfvens utsträckta händer, till höger och vänster?? På tal om att i tal vela... Lite som att vela, men inte våga... Sjöstedt deklarerade ju igår att han vill ha en statsminister som Löfven... Det blir lite som "olycklig kärlek", eller om det bara är ett politiskt spel...
Nej, Carl Bildt står säkert stadigt... i ett stabilt team... Annat är det i den rödgröna röran... Peka åt vänster, flörta åt höger... Otroligt otroget?? :) Ha en bra och lagom mittemellan dag... ;) //Peter
Svar från Bob Bovin 2014-09-11 10:31
Hej Peter,
Genom att rycka bilder ur ett skeende kan man illustrera vad som helst.Detta är ett exempel på detta, som man ser i pressen ibland.
Må best man winn
Bob och Ninni
Hej Bob Så där bild nr 2 kommer han att vinka adjö den 14 september. Här övar han ,med gråten i halsen.

/ Bengt
Svar från Bob Bovin 2014-09-11 10:33
Hej,
En min kan fastna utan att betyda något, när de gäller foto.
Ha en fin fotodag
Bob
Carl Bildt - jo,jo. Företräder inte han Carl Bildtpartiet? Då får man väl peka vartåt man vill!
Svar från Bob Bovin 2014-09-11 11:21
Hej,
Här gäller fri tolkningsrätt. För var och en.
Ha en fin dag
Bob
Carl Bildt har aldrig någonsin hållit med någon annan än sig själv, sedan spelar det ingen roll vilket håll han pekar åt. Märkligt att han inte pekade mot sig själv, men det är väl underförstått:)
Svar från Bob Bovin 2014-09-11 17:54
Hej,
Jag kanske missade det.
Ha det bra
Bob