SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#1309. Brottstycken?? –fotoflanerande i storstaden??

Målet är Fotografiska, –men det blev vägen som gav något?? –till fotoflanörens kamera?? Osammanhängande fragment, som är så vanligt i livets flöde??

Fotografiska har blivit allt mer väl ansett?? –även i ett internationellt sammanhang?? Fotografer av till synes lysande kraft?? --kommer till utställning?? Personligen tror jag att det är kommersiella krafter som styr?? –till stor del. Men så kanske det måste vara i vår tid?? –om det skall gå runt?? En sak är säker?? –elegantare fotomuseum för man leta efter på vårt klot??

På väg från Gamla stan till Fotografiska?? –fastnar följande på sensorn??

Jag har skrivit om Herb Ritts tidigare här i min blogg?? –och hans nyöppnade utställning här på Fotografiska är sevärd?? --om man är intresserad av kändisar och välformade kroppar?? Jag är ganska säker på att den drar publik?? –men kanske inte för att det är stor fotografi?? Själv dras jag bara till ikonbilden ”Fred with tires” från 1984.

Utställningarna på Fotografiska är sevärda?? –om du är intresserad av fotografi?? Höstsalongen är intressant att se, men jag förstår att de bilder jag skickade in inte passade här. Den svenska konstfotografin utvald här har en stil som faller långt från gatufotografi och naturfotografi?? –som seniorplåtis försökte deltaga med. Utsuddade Carola bilden är, –tror jag är rent kommersiell?? --oförstålig att den kom med?? Pengar styr??

Betydligt mer intressanta är Lisa Stibecks bilder på döttrar. Kvinnans roll från dotter till vuxen?? –kan verkligen ske i de mest underliga miljöer. Fina bilder, men i mitt tycke för stora kopior.

Det fick bli en fika i nyinredda caféet, innan vi drog hem?? Kunde inte låta bli att ta några bilder?? Kanske borde de hamnat i soptunnan??

Inlagt 2014-11-28 07:39 | Läst 5765 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?