SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#1857. Det får bli MFT?? –som Olympus Pen F!!

I alla fall ett tag?? Det är storleken som spelar roll?? –omvänt sett. Gick med tre MFT kameror till Scandinavian i Malmö?? Olympus E-PL1 och E-M5 och Panasonic GH2.

Samt en del objektiv och kringutrustning. Skulle jag köpt det paketet på e-bay hade det kostat 12700 kr. Fredrik erbjöd 8200 kr för paketet som är 65 % av e-bay priset. Detta gällde om jag köpte en Olympus Pen F. Jag tyckte det var ganska OK.

Eftersom jag avrustar?? --nästan helt vad gäller kameror, så kanske det här är modellen?? En del får nog gå till auktion hos lp i storstaden.

Så nu blir det att stata om med Pen F. I motsats till de flesta på nätet?? –tycker seniorplåtis inte designen är så vacker??

Pen F med 12 mm Limited black

Den här kombinationen med 12 mm f/2 gluggen är seniorplåtis gatufoto “set up”. Tyvärr väger det här kameran ganska mycket närmare 6 hg?? –nästan lika tung som Leica Q?? –som är vackrare och dubbelt så dyr!!

Vad har då Pen F som inte andra har?? Jo, den bästa IS mekanismen, som är helt outstanding. Alla klagar på att den inte tål mycke vatten?? –jag tror den klarar normalt regn??

Här kommer en av de första bilderna med Pen F?? –på vår magnolia i trädgården.

Magnolia plåtad med Olympus Pen F och Olympus 12 mm f/2 Limited black

Inlagt 2016-05-28 07:38 | Läst 5430 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Grattis! Det blir säkert jättebra för gatufoto!
Svar från Bob Bovin 2016-05-28 12:45
Hej,
Det finns kanske visst hopp. Annars får man bra till något annat.
Ha det bra
Bob
Kul med nya prylar :)

Jag blev förtjust i Pen-F som gatufotokamera när jag testade den, så jag förstår ditt val.
Svar från Bob Bovin 2016-05-29 23:20
Hej Magnus,
Just nu lutar jag åt den här kameran, men först efter en tid kan man säga om den passar mitt sätt att plåta. Den är aningen stor.
Hälsa grabben där på hyllan.
Bob och Ninni