SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2611. Äntligen?? --regn och blåst??

Sällan har man ju längtat så efter lägre temperatur?? –något mycket ovanligt för en invånare i landet utom sig?? Men man blir utom sig när termometern visar över 30 var enda dag.

De flesta av oss säger sig tycka om värme och sol?? –och reser ofta till dylika bredgrader. Även seniorplåtis och assistent har gjort så?? –för länge sedan?? Vi har även bott i Phoenix, Arizona ett år?? –och där fastnar termometern över 45 nästan hela sommaren?? Det är dock torr luft och AC överallt.

Nåväl, så fick då även det torraste området i Europa regn och blåst?? –och nu kan vi bo här i den lilla akademiska bondbyn i syd med komfort:

Regn och storm kom till Lund anno 2018-08-13

Inlagt 2018-08-15 07:29 | Läst 1657 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Ja, nu är antagligen 'extremhösten' redan här.. det ser man på mängden höstlöv här.. :-) Har också slutat resa söderut.. gillar inte värmen!
Hälsn!
Svar från Bob Bovin 2018-08-15 17:54
Hej,
Träden här har redan fällt massor med löv. Hu.
Ha det gott
Bob
Jag är en av dem som mått asdåligt denna sommar. Tack och lov för svalare väder! Men höststormarna kunde gått få vänta lite tills naturen är tillräckligt uppblött för att orka stå pall. Vackert mönster med löven! Det roliga är att vinkeln för mig blir totalt fel! :D Jag sitter i rullstol och satt och sträckte på mig när jag tittade på bilden. Det tyckte jag var lite häftigt, att kroppen rent fysiskt kan reagera på en bildhöjd, på samma sätt som att man gärna lutar huvudet (åtminstone jag) när man ser på foton med vissa vinklar.
Svar från Bob Bovin 2018-08-15 21:34
Hej,
Det var en intressant kommentar. Det har jag aldrig tänkt på att man ändrar sig själv efter bildvinkeln. Jag håller kameran väldigt lågt vanligen och blir ibland anklagad för att vara en smygare. I det här fallet använde jag mobiltelefonen och höll den ganska högt.
Jag kommer nog också i framtiden hålla kameran lågt utan att titta i sökaren.
Tack.
Ha det gott
Bob
miina 2018-08-15 21:40
Jag som varit både gående och nu rullare kanske reflekterar lite extra mycket över det. Jag vet hur det ser ut som stående i mitt minne och därför blir jag att sträcka på mig? Kanske ett gammalt muskelminne? Hm, intressant fenomen!
Oj oj en härlig bild som tilltalar mig mycket i sin renhet men ändå inte då löven prasslande ger liv.
Förvisso inte en ljudfilm men jag upplever så starkt detta mer jag tittar.
Bra väder i dag med hopp vi får samma i morgon
både ni och vi
Gun-Inger
Svar från Bob Bovin 2018-08-16 08:29
Hej,
Det. blev en kul bild. Man ser hur det regnat och blåst.
Idag skall det bli en sommardag, skönt.
Ha en fin dag med Jonen
Bob och Ninni