SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2716. Kompisar??

Det kan man ju aldrig veta?? –om två som är tillsammans på en bild verkligen är kompisar?? –men ibland får man känsla att så är fallet?? Så här efter skolan?? –eller arbetslivet??

Det är fint att ha en kompis?? –som man kan språka med om nästan vad som helst?? Det lyser upp tillvaron på något förunderligt sätt?? Man kan va kompisar i olika sammanhang?? –som på jobbet eller skolan?? Då kan man få mycket hjälp genom att sammanfoga det man upplevt?? Men man kan också va kompisar på äldre dar?? –efter den tid då plikterna kallade?? Då kan man förstå varandra med all det perspektiv som livet givet??

Kan det vara så här?

Kompisar i Lund anno 2018-11-19

Inlagt 2018-11-28 07:43 | Läst 4175 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Intressanta tankar Bob. I min kommun når en person från kommunen till medborgarna när de når 75. Ett av syftena är att berätta om erbjudanden för att bilda äldre grupper. Eventuellt för personer med liknande intressen. Samtidigt också att kontrollera att folk inte sitter och är ensam (särskilt om de är singel) Det är förmodligen särskilt män, som befinner sig i denna grupp. Syftet med besöket är naturligtvis också om andra saker.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: Jag överväger om jag ska försöka bilda en grupp fotoentusiaster (nya kompisar)
Svar från Bob Bovin 2018-11-28 15:44
Hej,
Där har ni ett fint system för att få de ensamma att träffas.
Jag har träffat en ny kompis här i Lund genom bloggarna på FS.
Ha det gott
Bob