SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#183. Han retade mig!! Va skall jag göra!! Han är för snabb!!

Det är ju hopplöst!! –stor å fet å fin!! –å jag kan inte komma åt honom!! Så sticker han upp huvet så där retligt och å undrar om jag inte skall komma å ta honom?? Men det går ju inte för han är för snabb?? -- i plurret!!

Kom å ta mig! Svalbard 2011.

Men vänta du!! --när du ligger där å smälter maten!! --en vacker dag!! –på den blanka isen!! Då skall jag ta dig!! Då kommer jag simmande försiktigt i vattnet!!

Simma kan jag!! –långt. Svalbard 2010.

Smygande under isen!! Å sen snabbt fram med vänsterlabben!! –för att klappa till dig!! Då blir du en fin munsbit!! Du kan ligga kvar i kylskåpet!! –å möra till dig i några dar och ge mat länge!! Jag skall käka skinnet först!! --för dä ä gött som fläskasvål??

Inlagt 2011-10-30 07:59 | Läst 11769 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver