SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#183. Han retade mig!! Va skall jag göra!! Han är för snabb!!

Det är ju hopplöst!! –stor å fet å fin!! –å jag kan inte komma åt honom!! Så sticker han upp huvet så där retligt och å undrar om jag inte skall komma å ta honom?? Men det går ju inte för han är för snabb?? -- i plurret!!

Kom å ta mig! Svalbard 2011.

Men vänta du!! --när du ligger där å smälter maten!! --en vacker dag!! –på den blanka isen!! Då skall jag ta dig!! Då kommer jag simmande försiktigt i vattnet!!

Simma kan jag!! –långt. Svalbard 2010.

Smygande under isen!! Å sen snabbt fram med vänsterlabben!! –för att klappa till dig!! Då blir du en fin munsbit!! Du kan ligga kvar i kylskåpet!! –å möra till dig i några dar och ge mat länge!! Jag skall käka skinnet först!! --för dä ä gött som fläskasvål??

Inlagt 2011-10-30 07:59 | Läst 9694 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver