SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2858. Fotomarknaden på Fotografiska??

Det är förnyelsebefrämjande att mötas personligen?? –och byta idéer och fråga de som kan?? Det är inspirationsrikt att se bilder och försöka förstå nya landvinningar??

Många tycker också att det är spännande att se och klämma på nya kameror och utrustningar?? Därför behövs det en välarrangerad ”Fotomarknad” i ett litet land som landet utom sig?? Många försök har gjorts under årens lopp, men inget har blivit traditionsrikt bestående. Balans mellan storlek och ekonomi är säkert svår att uppnå. Dessutom har kameramarknaden förändrats radikalt de senaste årtiondena?? Den digitala eran är ju på väg att totalt förändra vårt samhälle?? –så ock fotografin??

Fotografiska försökte i helgen, för andra året, ordna en ”Marknad”. Årets upplaga var trevlig?? –med sober miljö och många föreläsningar?? Peter Elmqvist med stab har all heder av arrangemanget.

Seniorplåtis och assistent Ninni, med corren Maria besökte Fotografiska på söndagen. Efter gott fika med smakliga mackor var det trevligt att gå runt och klämma på kameror och språka foto. Sköna soffor och sittgrupper inbjöd till vila av benen.

Fotomarknaden på Fotografiska anno 2019

Inlagt 2019-05-03 07:38 | Läst 2715 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej alle tre - det ser ud til at i har haft en dejlig dag sammen.
Det er helt rigtigt, at tale sammen face to face må altid være det ideale.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bob Bovin 2019-05-03 16:18
Hej Erik,
Det är alltid roligt att vara ute med nära och kära. Blir det så lite fotografi också så blir det en fin dag.
Ha det väl
Bob
Lyckliga ni är som är i huvudstaden samt på Fotografiska där det är så inspirerande smyga omkring och uppleva olika fotografiska konstverk med mera..
ha fortsatt gott där uppe...vad jag längtar dit.
Hälsningar från oss
Gun-Inger
Svar från Bob Bovin 2019-05-03 22:49
Hej,
Det händer mycket uppe storstaden. Å så är det roligt att se barn och barnbarn.
Hälsningar från Ninni och Bob