SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3241. Livets stig?? –blir lättare med en bra cykel??

Det låter som en filosofisk plattityd?? –men lika fullt är den sannolikt mycket sann?? Livet är ju som en stig?? –krokig, backig, blöt, hal och full av hinder?? –och inte alltid så lätt att klara??

Vilket fordon kan då va bättre än cykeln?? Just för att bemästra alla dessa svårigheter?? Å du?? –om man tränar 10 000 timmar så kommer tekniken och din hjärna att klara svårigheterna??

Då gäller det att du skaffar dig en bra cykel?? –helst en som du satt samman själv av de bästa delarna?? Det har vår Corre, Jan, i Kållered gjort. Här kan du se hans ögonsten, just nu, lutad mot ett flyttblock:

Jan’s cykel vid stigen i Kållered anno 2020-05-17

Inlagt 2020-05-22 08:15 | Läst 3635 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej Bob.
Det ser ikke ud som ham Jan er helt nybegynder.
Jeg så i dag på dansk morgen TV en samtale med en dansker, der fra i morgen vil køre samtlige ruter i DK på 14 dage. For at samle ind til "KidsAid.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bob Bovin 2020-05-22 12:04
Hej Erik,
Nä, Jan är inte nybörjare. Han har cyklat MTB i snart trettio år. Han har sprungit NY och Stockholm maratons. Så han håller sig i form med att cykla i skogarna kring Kållered och på sommaren till jobbet.
Ha det väl
Bob
En kraftfull hoj! På rätt plats. Det hade varit något när man var grabb,. visst hade vi dubbdäck, och borttagen framskärm. Den bakre skärmen kapades och fästes med ett tuffare stag., Så vi gjorde också minsann om våra bågar så de sa! Fin bild på cykeln.
/ Bengt H
Svar från Bob Bovin 2020-05-22 12:24
Hej,
Ja, det var andra tider då. Man satte en vikt pappersbit mot fram hjulet så det smällde mot ekrarna.
Men vi skall inte klaga vi fick nog grädden på mjölken.
Ta det lugnt
Bob