SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3788. En dag ”down under”

Det är inte alls en tillvaro upp och ned i det landet?? –det är i stället ett land fullt av charm?? –på något sätt melankoliskt sarkastiskt?? –och frimodigt utan klagan??

I det här landet finns det fantasiska möjligheter till fotografi?? –som seniorplåtis verkligen njuter av?? Vi hoppas att du skall finna spår av en unik kontinent?? –så helt olik dess antipod landet utom sig?? Eller är det så att det finns likheter??

Australien en dag 1987

Inlagt 2021-11-20 07:38 | Läst 1558 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Intressanta bilder från ett intressant land.
// Conny
Svar från Bob Bovin 2021-11-20 19:01
Hej,
Tackar. Det är ett mycket intressant land med massor av nya upptäckter för en ny besökare. Synd att det är så långt dit.
Ha en bra söndag
Bob
Intressant, jag får verkligen känslan av att du är där ute i outbush eller vad det nu kan heta. Jag har bara varit en gång i Australien, huvudsakligen Sydney och Melbourne. Dock körde jag bil från Melbourne över Canberra till Sydney. Får också samma känsla som när jag r i USA. Är man på landet, då är det verkligen landet, ofta omodernt och (halv)ruffigt. I Skandinavien är det i stort sett lika modernt på landet som i stan. Hälsningar/ Björn
Svar från Bob Bovin 2021-11-20 21:44
Hej Björn,
Det är bilder från rena landet. Det är från östra delen av landet och inte så långt från där höglandet leder ned till kustlandet. Det är ibland lite ruffigt, men det finns också små samhällen med drag av idyll. Som bilden med kyrkan här. Jag tycker nog att USA är mer skräpigt på landet. Skrotade jordbruksredskap står ofta kvar på gården där. Det ser vi sällan i vårt land.
Ha en fin söndag
Bob