SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4087. Framtiden?? –och ”the passed”

Det är skönt att se?? –de är inte rädda att bli plåtade?? Det är väl det enda de gör hela dagarna?? De gör redan segertecknet inför den politiska framtiden?? De kommer att ta över?? –bra??

Den lyckligt lottade generationen?? –som kanske sög ut det göttaste av överflödet?? –och som levde som om det fanns tre jordklot att skörda från?? Ja, de står fortfarande och dividerar och utan att veta vad de skall göra?? Å det demokratiska valet är typiskt?? Inget block får verkligen en stark politisk majoritet i riksdagen??

Framtiden gjorde besök vid valstugorna i Lund anno 2022-09-08

Man undrar ju hur den äldre generationen skall välja den här gången?? Som väntat blev vänsterblocket besegrat?? --av det blåbruna blocket?? –men bara med två mandat av riksdagen?? Jag tyckte man kunde se det redan före valet??

Dividera mera i Lund inför valet anno 2022-09-08

Inlagt 2022-09-15 07:10 | Läst 770 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Bob.
Jag blir på gott humör när jag ser sådana reaktioner från de unga.
Grattis till valresultatet - nu kan det bli lika svårt att bilda regering över mitten, som det förmodligen också blir här i DK.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: Nu kanske Sverigedemokraterna också har blivit "stuerene", precis som Dansk Folkeparti också har blivit? Det var den danske statsministern Poul Nyrup som 1999 sa de berömda orden "stuerene det bliver i aldrig" om DF. Förstått på så sätt att man inte kunde samarbeta med dem.
Svar från Bob Bovin 2022-09-15 22:27
Hej Erik,
Det blir nog partier till höger som bildar regering. Men det blir nog mycket fight om innehållet.
Ha en fin vecka
Bob