SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4106. Varning nakenbild!!

Det är ett givet plus på en fotosida att presentera och visa kamerateknik?? Bilden är inte lika intressant att diskutera?? Om man nu inte visar konstnärliga nakenstudier?? Då blir det besök??

I fotovärlden på nätet har det nästan blivit accepterat med pornografi?? –kameraporr med nya och gamla kameror?? Speciellt på Instagram vimlar det av bilder på de mest annorlunda kombinationer av kameror och objektiv?? Bilder av den här typen:

Kameraporr för finsmakare av Leica och Canon

Nu är det trots allt så att de verkliga publikdragande bilderna är sådana med mera lätt klädda skönheter?? –så som här:

Helnaket för gottigt mos

Inlagt 2022-10-04 07:56 | Läst 925 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Akta dig så du inte blir avstängd ;-) Har själv blivit det då man på en bild jag lade in i en kommentar på fb, kunde ana en bröstvårta. Och nu för tillfället är jag avstängd på nytt i 24 timmar, för att ha hetsat till våld, förödelse och död som dom angav, genom att kommentera en post av Micke Berg, där jag skrev att jag hoppades att Putin skulle avpolleteras från sin post innan han startar ett nytt kärnvapenkrig med taktiska käörnvapen, och länkade till följande artikel: https://omni.se/usa-forgor-ryska-styrkorna-om-putin-tar-till-karnvapen/a/0QGo9G
syntax 2022-10-04 10:05
Facebook är en lekstuga med drakoniska subjektiva regler stiftade av folk med rätt obildade medelklassamerikanska värderingar.
Jag förstod från början vad det var för skrot och korn i den saken, och gick aldrig med.
Så alltså - skyll dig själv när du uppträder där.
Svar från Bob Bovin 2022-10-04 10:23
Hej,
Undrar om fotosidan.se har någon gallring.
Ha en en dag
Bob
Nils Bergqvist 2022-10-04 12:05
Peter, ja jag skyller mig själv för där finns grupper för för det jag pysslar med, t.ex lithkopiering och jag är även administratör i en glasgrupp. Ett dygns avstängning kan man stå ut med. Fast det mest märkliga är att jag har skrivit precis exakt samma sak i ett inlägg på min profil, och länk till samma artikel, men den är fortfarande fullt synlig. I en kommentar var det förbjudet men som ett inlägg tillåtet? Möjligen för att språkkunskaperna och läsförståelsen är bristande hos de som granskar? Och man granskar nog bara vid anmälningar. Kommentaren är då anmäld, men inlägget inte?
syntax 2022-10-04 12:40
Nils
OK - jag förstår. Ändå understryker ditt svar det helt oseriösa i denna Ansiktsbok. Man sitter alltså och framgångsrikt anmäler varandra för harmlösa kommentarer. Det verkar som man är helt glömsk för att vi här i Sverige har yttrandefriheten inskriven i grundlagen. Här i landet får man säga precis vad man vill, utom sådant som specifikt är i lag förbjudet. Forum som inte anpassar sig efter detta, bör bojkottas - som jag gör med ansiktsboken.
Benganbus 2022-10-04 13:29
Nils! Du brottas med AI! Och AI är inget ljushuvud precis! :)
/B
Nils Bergqvist 2022-10-04 14:30
På de 7 år jag varit med har jag bara råkat ut för detta två ggr. En tredje gång godkände jag inte att dom tagit bort det jag skrivit och de granskade igen, varvid de kom fram till att det jag skrivit var helt ok och de gjorde det synligt igen. Är det inte mer kan man stå ut med det, för i grupperna finns mycket att både lära och delge andra. Nu godkände jag inte heller men den andra granskningen gav samma mörkliga resultat.
Nils Bergqvist 2022-10-04 16:56
Bengt, möjligt att det är så att det är datorer som även granskar.
Mera kameraporr! :)
/B
Svar från Bob Bovin 2022-10-04 10:22
Det kommer då och då här. 📷
/B