SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4476. Hur vet man??

Kameror nästan överallt i offentlig miljö?? –som i London?? Är det ett hot mot den personliga integriteten?? –och därmed demokratin?? Bevakning med AI är att förvänta av alla??

Sannolikt kommer hjälp att behövas med AI och från hemliga instanser inom försvaret?? Det farliga är att inleda hjälp från andra länder?? –då får de alla kanaler in hos oss?? Mycket är naturligtvis redan riggat från USA och Kina och nu är det dags att koppla loss från det beroendet?? Har vi kunskap nog att klara upp det??  Når vi full kontroll??

Låt oss leka med en bild vi tog nyligen i den akademiska bondbyn i syd?? Kan det vara så att ”spionaget” skulle kunna identifiera den unge mannen på bilden. Det här är på Botulfsplatsen och här sitter säkert många kameror uppe redan?? Men är det någon som granskar bilderna?? –kontinuerligt alltid?? Eller har vi redan AI för hjälp med utvärdering??

Kanske sitter det en kamera i annonspelarens reklam??

Hon har spanat in en snygg kille i Lund anno 2023-10-03

Inlagt 2023-10-08 07:48 | Läst 552 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Intressant reklam, "du är övervakad" för mobilens kamera och mikrofon är inte privat för alla. Kul nebulosakommentar du gjorde, varje år kommer mängder av påbud vi är skyldiga att känna till, men få får reda på, bara lite här och där.
Svar från Bob Bovin 2023-10-08 15:12
Hej,
Idag är det någon som vet allt om en liten som oss. Det är bara suga ur mer.
Ja sjuan försvann högt upp.
Ha det gott
Bob
Kul och tänkvärt foto! Fick mig att minnas "På gången och på pannan känns Thorstens son igen."

Förr behövdes en människa för att identifiera andra människor, nu finns maskiner som identifierar oss. Snart nog behövs vi väl inte för nåt annat än att få fram ström till maskinerna. Nån måste ju fysiskt gräva fram uranet, göra om det till plutonium, bygga de modulära reaktorerna och sätta på strömmen.
Svar från Bob Bovin 2023-10-08 15:19
Hej Måns,
På gången blir vår svaga punkt i framtiden. AI klipper nog det direkt.
Här i landet utom sig kommer det nog inte upp någon uran. Men i de mindre nogräknade länderna kommer nog upp mycket. Bygger de ny kärnkraft i vårt land då flyttar jag till island. Där har de kul vulkaner.
Ha det gott
Bob
Måns H 2023-10-08 17:25
Så kan det bli, hoppas inte.

Vi har ju gott om uran i Sverige. Inte bara Billingen utan lite varstans, t ex här i Östergötland.

I Norrköping har vi ett kommunalråd som är närmast besatt av att få fram SMR i kommunen, om det blir trögt inne i stan så i Marviken där det finns ett kärnkraftverk som aldrig driftsattes, men har infrastruktur som hamn och elnät.

Island har ju satsat på vattenkraft och geotermisk energi. Men innan du flyttar, kolla att islänningarna inte tappat koncepterna och bygger SMR.