SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4488. Den trygga basen eller stussen??

Det är viktigt här i livet att man har en bra bas att lita på i alla väder?? Den man har närmast till hands är ju ändan?? En viktig del har naturligtvis många namn?? –som skulle ta för mycke plats att ta upp här??

Men det är naturligtvis mycket viktig att man är på god fot med den kroppsdelen?? Håller den i trim så den räcker länge i livet?? Många tränar den speciellt hårt för att den skall få rätt form och funktion??

Det märkliga är att för de som inte har rätt form så finns det en hel industri av hungriga kirurger som lovar att skapa rätt form på konstlad väg?? I Brasilien lär det finna stora kliniker som jobbar på perfektion av stuss??

För att inte tala om hur den närmast har fått status av dyrkan i den mediala världen i USA?? En familj som fattat detta har gjort sig till miljardärer i dollar på en bra stuss??

Så där gäller att har du ett vackert ansikte så fixar skönhetsindustrin den rätta stussen?? De har redan börjat annonsera i vår lilla by??

Du har ansiktet å vi har stussen annonseras i Lund anno 2023-10-14

Inlagt 2023-10-20 08:20 | Läst 654 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du har verkligen fångat denna läskiga uppenbarelse.

För övrigt förstår jag inte att folk är så korkade att dom lägger sig på ett operationsbord av kosmetiska skäl?! Genast när huden penetreras med en skapell, står man en betydande risk.
Svar från Bob Bovin 2023-10-20 19:49
Hej,
Din första mening håller nog inte alla med om.
Nästan alla skönhetsoperationer är av tveksam betydelse för det mesta.
Operationer skall vara motiverade.
Ha det väl
Vov
Hej Bob - här är ytterligare ett exempel på ditt humoristiska tillvägagångssätt - satt i sammanhanget med en bra text - gillas.
Ja, den här damen skulle få stora poäng i Sydamerika :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.