SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#225. Ge en fotobok som julklapp!! –men vilken?? –jo den här!!

Det är ju kul att lära sig något!! –genom att se andra fotografers bilder!! Beroende på vad man är intresserad av så önskar man sig olika fotografers verk!! Om man är dokumentärt intresserad så finns det en intressant fotograf!!

Han har avslöjat det moderna samhället!! –genom att fånga humoristiska bilder av den vanliga människans absurda livssituation?? –i det moderna västerländska samhället idag!!  Han är så skicklig att jag anser att han har tagit den mest tankvärda bilden någonsin!! Du kan ju gissa vilken bild jag menar, den finns på nätet om du Googlar Martin Parr!!

Boken?? –The Last Resort, ISBN-13: 978-1904587798. Köp den på nätet i UK, så slipper du momsen. Beskåda denna bok under lång tid, medan vinden yler kring knuten, släng en vedklabbe på den öppna elden och begrunda att det kan vara ganska bra!! Just nu!! –men bara ibland?? Hur skulle du kunna ta liknade bilder i det land du lever i och avslöja vår vardagliga tillvaro.

Jag valde en bild som visar hur vi kommer att använda våra bilar om en mycket kort tid!! De kommer att stå sig fint i varje trädgård som blomkrukor!!

Inlagt 2011-12-11 07:25 | Läst 3316 ggr. | Permalink(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Här kan man tala om dokumentärfoto! ;)
Men kanske blir spegelbilden för tydlig!? ;)
/B
Svar från Bob Bovin   2011-12-11 19:19
Det gäller att vara ute i tid.
Den dagen är kanske porslinskrukan dyrare än en BMW.
Mvh/Bob