SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#244. Hur stort skall hålet vara?? –duger det inte som det är??

Bygga om är den stora drivkraften för svenskar!! Gäster från utlandet brukar fråga mig om svenskar bara arbetar på semestern?? Det ligger något i det?? Det huggs ut och det provas nya lösningar överallt!!

Det verkar vara en stark känsla detta!! --att inte nöja sig med det som finns?? -utan man måste ständigt ändra och bygga om!! Grannens nya tak måste man ju matcha!! –å ny köksinredning måste man ju ha??

Å nu har grannen satt in en ny dörr?? –stor och fin, med glasruta. Då måste jag ju fixa en större ingång!! –men det blir ett förfärligt mejslandet och spettande!!

Det är ju bra att man har fått inbyggt spett och en skalle som är specialformat så att slaghastigheten kan bli hög. Det här skall vi nog fixa på några dagar. Det blir nog inflyttningsklart till våren och utsikten är bra, men kunde bli bättre?? Han där borta i den andra björken har ju fått mycket bättre utsikt och frågan är om han inte har större kvadratmeteryta i sovrummet?? Men han ser konstig ut?? Han har ju ingen näbb??

Det här blir ett bra vinterhärbärge, bara man får plats med all kottarna?? –men hålet är stort nog och spaningsområdet ok. Flera granar finns inom korthåll, med massor med kottar. Det här blir kanon!! --om inte någon ilsken flygare vill flytta in redan??

Bobestyren på tomten Övre Uggelfors är i full gång inför eventuell kommande vinter och vår. Vi får hoppas att allt går väl, för jag tänker inte lägga mig i med något oväsen från någon ombyggnad.

Inlagt 2011-12-30 07:08 | Läst 8923 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
En fin liten dokumentär som har en viss förankring hos mänskligheten.... :-)
Gott Nytt! // Leif M
Svar från Bob Bovin 2011-12-30 08:24
Så är det vi tycker om att förändra.
Tack för att du tittade till!
Mvh
Bob