SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2485. Byta vinterdäck på hotellet?? –eller bildkompo??

Det är ju lite vågat att ta av dubbdäcken redan?? –även i Skåne?? I år har det ju bara varit bakslag?? –med halka och snö?? Men assistent Ninni bestämde sig för att chansa med sommardäcken nu??

Ninni har privatchaffis?? –det är en pensionerad akademiker?? Det är tveksamt om man kan lita på honom?? –som driver?? Order utgick dock från Ninni att köra till hotellet och byta däck?? Ja, numer har man inte däcken hemma i garaget?? –utan de är inhyrda på så kallat  däckhotell?? Så för en tusenlapp får de bo där och skötas om i tempererade ”sängar”?? Mat ingår dock inte??

När det är dags att skifta de fyra hjulen?? –så ingår det i hyran?? Det är bra för det är tungt att byta däck?? –för den pensionerade akademikern.

Assistent Ninnis bil på väg in i däckhotellet

Under väntetiden, ungefär 15 minuter, får man kaffe. Men seniorplåtis funderade i stället på det gyllene snittet, φ (grekiska bokstaven fi = 1,618), i bildkomposition?? Då skall en särskild del av den främre loben av hjärnan reagera så att man blir lycklig?? Men då gäller det att träffa rätt?? Å det är sällan seniorplåtis träffar rätt?? –och blir lycklig??

Hittar du något fi här

Inlagt 2018-04-11 07:36 | Läst 2146 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver