SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2517. Forskningen rekommenderar: ta en bild om dagen??

Är det någon mening med att fotografera?? –eller blogga varje dag?? Det är åtminstone bra för ditt välbefinnande?? –enligt de senaste forskarrönen från universitetet i Sheffield.

Jo, seniorplåtis är beredd att hålla med forskarnas resultat?? –efter att ha bloggat nästan varje dag sedan April 2011. Livet är inte alltid en dans på rosor?? –det upplever nog de flesta?? –om än graden av nöje i dansen är relativ?? Stunder med ljusglimtar skall man ta vara på?? –och glädjen att gå ut med kameran och ta några bilder har betytt mycket för seniorplåtis?? Bilderna behöver inte vara mästerverk för mänskligheten?? –det räcker att se bilden och engageras där i ensamheten?? –och kanske lägga ut bilden i en blogg?? Om man tar två tre bilder per år som man riktigt gläds åt så blir det grädde på jordgubbarna.

Å du man är inte ensam, man får vänner och besökare på bloggen. Seniorplåtis har haft mer än 1 000 000 besökare totalt sett för 2517 bloggar.

För övrigt tror jag fotosidans redaktörer och programmerare skulle fundera på att sätta räknare på antalet totalbesökare hos varje bloggare?? Det skulle locka fler bloggare till fotosidan.se?? Det finns ju en sviktande tendens för antalet bloggare det senaste året??

Friskvård

Inlagt 2018-05-13 07:34 | Läst 1080 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Håller med dig i dina reflektioner angående forskarnas resultat. Att fotografera är friskvård. Hälsningar Mats
Svar från Bob Bovin 2018-05-13 17:17
Hej,
Jo, det är en fin avkoppling.
Ha det gott
Bob