SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2612. Vad har du där??

Alla har vi något i händerna eller handväskan när vi är på stan?? –det är inget konstigt i det?? –likafullt så väcker det ju tankar hos betraktaren?? –och fotoflanören och hens bilder??

Det finns säkert en orsak?? –men svaret finns inte i bilden?? Utom möjligen detta ständiga beroendet av mobilen?? Vilket orsakar situationer som hade varit helt oacceptabla för 25 år sedan?? –ja, rent av oförskämda.

Här kommer några olika beteende på temat ”va har du där, och varför?”:

I handen i Lund anno 2018-08-10

Inlagt 2018-08-16 07:27 | Läst 949 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ja, det är verkligen tråkigt den här 'utvecklingen'! Själv har jag en mobil (liten smartphone) men har ingen 'ständig uppkoppling' annat än att det går att ringa och SMS.a från den.. det är hur skönt som helst! Brukar ha en teleräkning på straxt över 50:- i månaden för det telefonerande jag har gjort.. :-)
Hälsn!
Svar från Bob Bovin 2018-08-19 09:12
Hej,
Jag tror att du har en klok användning av mobilen. Vi är nog många pensionärer som använder den så. Det positiva är att man har lättare idag att se våra kära.
Ha det gott
Bob
Det är så att vi kunde fylla fotosidans bloggar med bilder på de som i dag använder mobilen vid alla möjliga lustiga tillfällen som du gjort här. Används den inte så är det som ena tjejen det känns tryggt ha den som en kompis i handen. Lilla hunden får snällt vänta med det letas i väskan efter...förmodligen mobilen.. Det är helt accepterat som damen gör svara när någon ringer oavsett även om fika pågår med kompisen.
En helt ny värld men egentligen vad gör det om inte små barn blir lidande samt i trafiken förstås
Det finns värre saker tycker jag i vart fall som försöker hänga med utvecklingen.
Hälsningar
Gun-Inger
Svar från Bob Bovin 2018-08-19 09:19
Hej,
Mobilen har tagit över nästan all social kontakt idag, på gott och ont. Det vanliga hen mot hen samtalet har nästan försvunnit i vardagen.
Vi gamlingar känner oss ganska vilsna. En person som förr talade högt ut i luften ansågs vara svagsint. Idag är det naturligt.
Ha det gott
Bob och Ninni